2023-08-23 14:48:55

Õpetaja

CVKeskus.ee klient
Alates 1803 €/kuus Bruto
Tallinna Muhu Lasteaed on munitsipaalharidusasutus (vene õppekeelega kuni 31.07.2024), mille ülesandeks on anda lastele alusharidus.
Lasteaias töötab 10 rühma, nendest on 1 sõimerühm, 7 aiarühma ja 2 tasandusrühma.
Muhu lasteaias on avarad magamistoaga rühmaruumid, kaasaegselt varustatud spordisaal, muusikasaal, turvaline mängu-ja spordiväljak.
Lasteaed on avatud E-R 6.30-18.30.
Lasteaia õppe- ja kasvatustöö aluseks on austus lapse kui indiviidi vastu ja tema õpihuvi, annete ja võimete toetamine. Lasteaed väärtustab kõrgelt loovust, oskust õppima õppida ja kohanemisvõimet kiiresti muutuvas maailmas.

Töö kirjeldus

Kutsume tööle konkursi korras rõõmsameelset ja hea suhlemisoskusega õpetajat tasandusrühma alates 01.08.2024.a.. Tasandusrühm on mõeldud 3.-7.aastastele lastele, kelle kõne ei ole eakohaselt arenenud ja sellest tulenevalt esineb õpiraskusi. Rühma nimekirjas on 12 last ja koosseisus on 4 töötajat- kaks õpetajat, õpetaja abi ja logopeed.

Tasandusrühma õpetaja töö põhieesmärkideks on erivajadustega laste õpetamine, arendamine, toetamine, õppekava täitmine, laste arengu hindamine ja lastevanemate nõustamine. 

Ootused kandidaadile

Uuelt kolleegilt ootame nõuetele vastavat haridust või selle omandamist, eesti keele oskust kõrgtasemel, C1-tasemel või emakeelena, iseseisvust, innovatiivset suhtumist, meeskondlikkust ja armastust oma töö vastu.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume toetavaid ja rõõmsameelseid kolleege, võimalust olla eestvedajaks ja osaleda vahvatel üritustel ja projektides.

Viibida ja liikuda palju õues, kujundada koos meeskonnaga oma töö-ja õpikeskkond.

Suvekuudel 56 päeva puhkust.