2023-08-23 14:48:55

Õendusjuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ootame oma meeskonda avatud mõtlemise ja positiivse ellusuhtumisega inimest, kes panustab kliiniku arengusse ja aitab kaasa, et patsientidele pakutav ravi ja teenindus oleksid esmaklassilised. Sobiv õendusjuht märkab kliiniku töökorralduses ja teenindusprotsessis kitsaskohti ning algatab parendusmuudatusi ja kaasab nende elluviimisesse ka meeskonda. Õendusjuht on partneriks kliiniku juhile, kellega koos hoolitsetakse Unimedi Ülemiste kliiniku toimimise eest.

Õendusjuhi ülesandeks on:
 tagada vajaliku abistava meditsiinipersonali olemasolu, nende pädevus ja nõuetele vastav töö;
 meeskonna juhtimine (sh töö- ja puhkusegraafikute koostamine) ja arendamine ning hea sisekliima hoidmine;
 ravikabinettides sujuva töökorralduse tagamine (sh raviks vajaliku kauba tellimine ja laovarude arvestus, meditsiiniseadmete hoolduse korraldamine);
 tagada nõuetele vastav hügieen kliinikus;
 kliiniku arendamises kaasa mõtlemine, ettepanekute tegemine töökorralduse, protsesside, sisekliima jm parendamiseks.

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat, kui omad õendusalast haridust, varasemat inimeste juhtimise kogemust ning oled süsteemse mõtlemisega. Ootame Sinult iseseisvust, algatus- ja organiseerimisvõimet ning sisemist motivatsiooni olla teemade eesvedaja ja elluviija. Oled hea suhtleja ja oskuslik läbirääkija. Sul on väga hea eesti keele oskus nii kõnes kui kirjas. Oskad kasutada Outlooki, Excelit, Wordi ja PowerPointi. Kasuks tuleb varasem töökogemus hambaravis ja õendusjuhina/vanemõena töötamise kogemus.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume võimalust liituda Eesti ühe juhtiva tervishoiuvaldkonna ettevõttega, kus väärtustatakse töörõõmu, koostööd ning arengusoovi. Meil on hea ja kaasaegne töökeskkond, tore kollektiiv ning ühised ettevõtmised ja üritused. Panustame Sinu arengusse läbi täiendkoolituste ja erialaspetsialistidest kolleegide kogemuspõhiste nõuannete jagamise. Töö asukoht Lõõtsa 8a, Tallinn.