2023-08-23 14:48:55

ÕDE - liitu meiega!

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Meliva Qvalitase Tallinna kliinikud ootavad enda meeskonnaga liituma täiskoormusega õde, kellega koos pakkuda meie klientidele parimat tervishoiuteenust. Meie kollektiivis on Sul võimalus teha mitmekülgset ja tähendusrikast tööd koos arstidest ja meditsiinispetsialistidest koosneva professionaalse meeskonnaga. Sinu igapäevatööks on õendusprotseduuride teostamine, klientide nõustamine, eriarstide assisteerimine ja vaktsineerimine.

Ootused kandidaadile

Meie meditsiinikliinikud ootavad Sind kandieerima, kui usud ennetava meditsiini jõudu, naudid patsientidega suhtlemist ning oled enda töös alati professionaalne ja täpne. Sobitud meie meeskonda hästi, kui Sinu veregrupiks on „teeme-ära suhtumine“ ning Sind iseloomustab arengusoov ja tahe pidevalt enda oskuseid ja teadmisi täiendada. Me hindame kõrgelt, kui omad varasemat kogemust iseseisvate õe vastuvõttude tegemisel ja suhtled lisaks eesti keelele vabalt ka inglise või vene keeles.

Ettevõte pakub

Meie meeskonnaga liitudes saab Sinust meie tööpere väärtuslik liige, kellel on võimalus kaasa lüüa Eesti juhtivas tervishoiuvaldkonna ettevõttes, kus hinnatakse kõrgelt töörõõmu ja arengusoovi. Lisaks tervist toetavale motivatsioonipaketile, saad osaleda inspireerivatel üritustel ning töötada toetavas meeskonnas, kaasaegsete töövahenditega.