2023-08-23 14:48:55

Õde

CVKeskus.ee klient
Sihtasutus Koeru Hooldekeskus pakub üldhooldus- , erihoolekande- ja õendusabiteenuseid kokku rohkem kui 200-le kliendile. Hooldekeskus asub Koeru alevikus Järvamaal ( 26 km Paidest, 38 km Jõgevalt, 13 km Rakkest, 50 km Põltsamaalt ja Rakverest). Igapäevatöös panustame kvaliteetsele hoolekande- ja meditsiiniteenuste osutamisele, lähtudes oma klientide heaolust ja vajadustest.

Töö kirjeldus

Otsime meditsiiniõde iseseisva statsionaarse õendusabi ja hooldekodu koduõendusteenuse osutamiseks. 

Õe tööks on Hooldekeskuse klientidele meditsiinilise abi osutamine, arsti poolt määratud raviskeemi järgimine ja ravimite jaotamine, õendusprotseduuride teostamine, õenduslugude koostamine ja töö dokumenteerimine LIISA programmis. Vajadusel klientidele ja hooldekeskuse töötajatele erakorralise meditsiinilise abi andmine. 

Ootused kandidaadile

  • Meditsiiniline eriharidus, õe või ämmaemanda kutse ning oled registreeritud tervishoiutöötajana Tervishoiuameti registris (vaimse tervise õe kutse annab kandideerimisel eelise)
  • Eesti keele oskus suulise ja kirjaliku suhtluse tasandil kõrgtasemel ja kasuks tuleb vene keele oskus suulise suhtluse tasandil 
  • Vastutusvaldkonnaga seotud seadusandluse tundmine, inimeste füüsiliste, psüühiliste ja sotsiaalsete vajaduste tundmine, kutse-eetika põhialuste ning klienditöö üldpõhimõtete tundmine, üldteadmised infotehnoloogiliste abivahendite kasutamise võimalustest töös;
  • LIISA jt tööalaste programmide kasutajakogemus;
  • Väga hea pingetaluvus, valmidus meeskonnatööks ja positiivne ellusuhtumine.

Ettevõte pakub

Toredat kollektiivi, ühisüritusi ja koolitusi;

Kaasaegseid abivahendeid ja töökeskkonda;

35-päevast puhkust;

Tervise taastamiseks 5 päeva lisapuhkust ja puhkuselt naasmisel rahalist motivaatorit;

Soodsat einestamisvõimalust;

Töötasu vastavalt tervishoiutöötajate kollektiivlepingule;

NB! Konkurss on kehtiv kuni sobiva kandidaadi leidmiseni, tööle asumine ASAP.

Lisainfo

Kandideerimiseks saata CV koos enesetutvustuse ja palgasooviga märksõnaga "ÕDE" e-postile: info(ät)koeruhk.ee.