2023-08-23 14:48:55

Objektijuht – Liitu EFC Norgega!

CVKeskus.ee klient
Alates 4100 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Alates asutamisest 2011. aastal on EFC Norge AS ehitanud Norras metall- ja puitkarkassil sise- ja välisseinu ning loonud endale kindla ja tõsiseltvõetava ehitusettevõtte maine. Ettevõte tegutseb kõikjal Norras, pakkudes stabiilset tööd enam kui 180 spetsialistile.

EFC Norges on sinu peamiseks tööülesandeks suurte ehitusobjektide juhtimine ja koordineerimine Norras. See sisaldab tööde tõhusat organiseerimist, ehitusprotsesside tõhustamist, kvaliteedi kontrollimist, tööohutuse tagamist ja asjakohase dokumentatsiooni koostamist. Lisaks on oluline osa Sinu tööst suhtlemine ja koostöö meeskonnaliikmete ning klientidega, et tagada sujuv töö objektil.

Ootused kandidaadile

Sul on varasem töökogemus objektijuhina ning oskus ja kogemus juhtida ehitustöölisi suurtel objektidel. Sul on ehitusalane kõrgharidus või vastav kutseharidus (võib olla ka lõppjärgus omandamisel). Valdad inglise keelt nii kõnes kui kirjas, kasuks tuleb Norra keele oskus. Oled täpne ja suudad töötada ka pingelistes olukordades. Oled otsustusvõimeline ja suudad end kehtestada.

Ettevõte pakub

Hindame sind ja sinu oskusi: Usume, et iga edukas projekt algab suurepärasest meeskonnast. Seetõttu pingutame igapäevaselt, et tagada sulle hea ja ohutu töökeskkond, parimad töövahendid ning paindlik töökorraldus.

Mitmekülgne töö: Pakume võimalusi osaleda erinevates huvitavates ehitusprojektides, mis aitavad sul oma teadmisi ja oskusi arendada.

Motivatsioonipakett, mis väärtustab sinu panust:Tasustame õiglaselt vastavalt Norra seadusandlusele. Pakume põhipalka alates 4100€ kuus (ütle oma palgasoov). Põhja-Norras töötades kuni 10% palgalisa. Lisaks maksame tulemustasu kuni kahe kuupalga ulatuses aastas. Puhkusetasu, mis moodustab 10,2% aastapalgast, makstakse välja netos. Tagame tasuta korraliku majutuse ning paindliku töögraafikut: poolteist nädalat Norras ja pool nädalat Eestis. Edutamisel peaobjektijuhiks vaheldumisi lühike ja pikk nädal Norras - esmaspäevast neljapäevani ja esmaspäevast reedeni (nädalavahetused ja vaba aeg Eestis). Iga 8. nädal on vaba Eestis. Saad Norra ravi- ja pensionikindlustuse, mis tagab vajadusel meditsiinilise abi nii Eestis kui ka kogu Euroopas. Toetame sinu sporditegevusi ja võimaldame tööauto kasutamist nii tööle sõitmiseks kui ka vabal ajal.

Karjäär, mis areneb koos sinuga: Toetame sinu arengut. Sul on võimalus areneda peaobjektijuhiks või projektijuhiks. Töö kõrvalt pakume võimalust õppida Norra keelt ning omandada ehitusjuhi 5. taseme kutsetunnistuse.

 

 

Liitu EFC Norgega ja aita kujundada Norra ehitusturgu!