2023-08-23 14:48:55

Norra või rootsi keele oskusega back office spetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu tööülesanded on kindlustusdokumentide ja kliendiandmete elektrooniline käsitlemine,  andmete muutmine ja lisamine ning põhjamaade müügi- või kahjukäsitlusosakonna toetamine erinevates klienditeeninduse etappides.  Kindlustustoe spetsialistina panustad klientide turvalisema elu loomisesse!

Ootused kandidaadile

Ootame, et Sul on huvi ühe Põhjamaade suurima kindlustusettevõtte toimetuste vastu, valdad rootsi või norra keelt ning suhtlustasandil ka inglise keelt. Meie uus kolleeg on oma töös täpne, kliendikeskse suhtumisega ning hindab kõrgelt meeskonnatööd. Samuti ootame, et tunned end mugavalt erinevate arvutiprogrammidega tööd tehes.

Ettevõte pakub

Ifis ootab Sind tähendusrikas töö Põhjamaade hoolivaimas kindlustusfirmas! Meile on oluline töötajate heaolu, seetõttu pakume 7-päevast talvepuhkust, tervisekindlustust ning spordikompensatsiooni.  Tööd saad teha osaliselt kodus ja meie kontoris Ülemiste Citys. Kodukontori sisseseadmisel oleme abiks finantsiliselt ning haigestumise korral maksame hüvitist esimesest päevast alates. Tasustame Sind igakuiselt 1700 euroga ning palgale lisaks osaled ka Ifi aastaboonuse programmis.