2023-08-23 14:48:55

Noorem ekspordijuht

CVKeskus.ee klient
Rohkem kui töökoht
A. Le Coq on rohkem kui lihtsalt kellast kellani tööl käimise paik. Oleme alati tegutsenud selle nimel, et luua turvaline ja mugav töökeskkond, mis arvestab töötajate vajadustega ja pakub tänapäevaseid lahendusi. Mugavad ergonoomilised püstiseisulauad toetavad tervist ning isikukaitsevahendid ja tööriided on tööstuskeskkonna tähtis ning vajalik osa. A. Le Coqi töötajate hoidmisel mängib erilist rolli just ohutus – eesmärk on vältida täielikult tööõnnetusi. Iga päev on töötajate jaoks olemas töökeskkonna nõukogu ja töökeskkonna tugiisik. Nemad märkavad ohuallikaid ja turvalisuse parandamise kohti ning tegutsevad selle nimel, et töökeskkond oleks igal sammul ohutu.
Õiglane töötasu!
Garanteerime palkade konkurentsivõime. Kord aastas vaatame üle palgaturu uuringu ja tõstame töötajate palkasid vastavalt ametikoha turustatistikale. Meie eesmärk on tõsta palkasid igal aastal ja oleme seda ka pidevalt teinud. Lisaks väärtustame töötajat ja tema häid töötulemusi lisatasudega ning maksame täiendavat hüvitist öötöö eest 50% töötasu ulatuses.
Ettevõte areneb koos töötajaga
A. Le Coqi hea maine loob iga meie töötaja – oleme täpselt nii hea, kui on meie inimesed. Meie edu ning pideva arengu alus on töötajate isiklik areng ja koolitamine. Koolituskalender on igal aastal uus, kõikide töötajate initsiatiivikus ja ettepanekud on teretulnud. Peale isiklike oskuste arendamise on võimalus osaleda A. Le Coqi arendustiimides. Meie tiimid koosnevad kuni viieteistkümnest inimesest. Usume, et tiimisisene sünergia, pühendumus ja paindlikkus võimaldavad saavutada kiiremaid ja paremaid tulemusi. Tiimitöö annab meie inimestele hea võimaluse ettevõtte arengus kaasa rääkida ja ühiselt uusi sihte seada.
Keskkonda austav maailmavaade
Oleme A. Le Coqis veendunud, et keskkond ja majandus on ühe mündi kaks külge. Kui me ei suuda hoida keskkonda, siis me ei suuda hoida ka iseennast, mistõttu peame rohelise mõtteviisi arendamist igal sammul väga tähtsaks. Töötame pidevalt selle nimel, et jätta järeltulevatele põlvedele maha parem paik, kus elada. Pidevad investeeringud jätkusuutlikesse tehnoloogiatesse ja pakenditesse võimaldavad toota keskkonnasäästlikumalt: suurendada ressursitõhusust ja vähendada ökoloogilist jalajälge. Kasutame tehases ainult roheelektrit ja leiame pidevalt viise, kuidas arendada enda tegevuses ringmajandust nii tootmises kui ka pakendamises. Usume, et iga meie töötaja annab A. Le Coqis töötades pidevalt väikese panuse paremasse homsesse.

Kasutame 100% roheelektrit.
Asendame multipakkide kile kartongiga, vähendades seeläbi loodusele tekkivaid riske.
Muudame oma heitvee bioenergiaks, vähendades nii tuntavalt CO2 jalajälge.
Suuname katlamaja suitsugaasi tootmisenergiaks.
Kasutame tootmisjääke loomasööda ja biogaasi valmistamiseks.
Rajame logistikakeskuse katusele päikeseenergiajaama, kattes osaliselt keskuse energiavajaduse.

Töö kirjeldus

Noorem ekspordijuht tagab eksportturgude arengu ja saavutab Olvi grupi poolt püstitatud ekspordieesmärgid rakendades vastutustundlike müügistrateegiaid oma hallatavas piirkonnas ja riikides.

Ootused kandidaadile

  • Kõrgharidus majanduse, kaubanduse või ärijuhtimisega seotud erialal
  • Hea läbirääkimise oskus ning oskus hoida edukaid pikaajalisi kliendisuhteid
  • Hea algatusvõime ja kõrge vastutustunne
  • Arvuti kasutamise oskus
  • B kategooria juhiload
  • Valmisolek välislähetusteks
  • Inglise keele oskus kõnes ja kirjas
  • Vene keele oskus suhtlustasemel
  • Meeskonnatöö oskus

ISIKUOMADUSED

  • Aus, kohusetundlik, võimeline töötama pingelistes situatsioonides

KASUKS TULEB

  • Muude võõrkeelte oskus, eelnev töökogemus rahvusvahelistel turgudel

Ettevõte pakub

AKKUMISE TEEB HUVITAVAKS...

dünaamiline töö stabiilses ettevõttes, konkurentsivõimeline töötasu ja motivatsioonipakett, töötamine rahvusvahelistel turgudel.