2023-08-23 14:48:55
NEROSTEIN OÜ

NEROSTEIN OÜ tööpakkumised

Tööpakkuja tutvustus
252
Töötajate arv
71 769
Vaatamised
Nerosteinis me usume, et kivi on selgelt parim materjal köögi töötasapindadeks- olgu see siis looduskivi, kvarts või keraamika. Kivi on vastupidav, ilus ning praktiline. Ning Nerosteinis anname me endast igapäevaselt parima, et meie toodetud töötasapinnad oleksid ilusad, kvaliteetsed ning taskukohased.

Meie tootmise ja kontori erinevates üksustes töötab täna ligi 200 inimest, kes kõik pingutavad igapäevaselt selle nimel, et tagatud oleks kvaliteetne teenus ning toode meie klientidele nii koduturul Eestis kui välismaal.

90% meie toodangust läheb ekspordiks ning kuue tegutsemisaasta jooksul oleme kasvatanud oma tootmismahtu, olles turuliidrid nii Eestis kui Skandinaavias. Lisaks tegutseme Suurbritannias, Prantsusmaal, Hollandis, Belgias ja Lätis. Meie tootmine on keskkonnasõbralik - tootmises kasutatav vesi puhastatakse ning taaskasutatakse ja tootmises tekkivad jäägid utiliseeritakse sertifitseeritud partnerite poolt.

Omame ISO 9001 (kvaliteedijuhtimissüsteem), ISO 14001 (keskkonnajuhtimissüsteem) ja ISO 28000 (tarneahela turvalisuse juhtimissüsteem) sertifikaate ning 2017. ja 2020. aastal on meid tunnustatud Äripäeva Gaselli tiitliga. Lisaks pälvis Nerostein 2016. aasta majandustulemuste eest Äripäeva Ehitumaterjalitootjate TOPis II koha.
Auhinnad