2023-08-23 14:48:55

MÜÜGISPETSIALIST

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Peamiseks tööülesandeks on igapäevane suhtlemine olemasolevate klientidega ja aktiivne suhtlusvõrgustiku loomine uute potentsiaalsete klientide leidmiseks. Sul tuleb osaleda kinnistute tehnilise analüüsimise protsessis ja raieprojektide koostamises. Oled orienteeritud leidlikele lahendustele, et leida viise kuidas kliendi soovid realiseerida, suheldes erinevate riiklike ja eraasutustega. Lisaks esineb vajadust käia kliendikohtumistel ning regulaarselt olemasolevaid kliente teenindada.

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat kui Sinu eesmärk on leida väljakutsuv töö, Sa oled tulemustele orienteeritud ja naudid töövõite, mida saad lugeda rahas ja valdkonna erialaste teadmise omandamises.  Sobid müügispetsialisti ametikohale kui Sind saab iseloomustada kui nooruslikku ja julge pealehakkamisega karjäärihimulist isiksust. Sul on selge arusaamine millised on Sinu ootused ja panused tööle.

Ettevõte pakub

Sinu töö tegemise koht on Tartu kesklinna kontoris, kui oled oma töös juba piisavalt iseseisev siis on sul võimalus oma aega ise planeerida ja osaliselt töötada kodukontoris. Edaspidiselt muutub Sinu töö liikuvamaks ja Sinu tööülesannete täitmine hõlmab ka kliendikohtumistel käimist, notarite ja kinnistute külastamist. Sinu töö tasustatakse väärikalt vastavalt Sinu enda panusele.

1Forest OÜ pakub täielikku tööalast väljaõpet kohapeal, väljaõppe periood on tasustatud!

 

Tekkis huvi? Anna endast julgelt märku kandideerides läbi CVKeskus.ee.

Lisainfot küsi +372 53491551

CVKeskus.ee värbamiskonsultant Anu Saukas