2023-08-23 14:48:55

Müügispetsialist

Töö kirjeldus

  • KLIENDISUHTLUS. Oled esimene kontaktisik klientide ja koostööpartnerite jaoks, pakkudes neile meeldejäävat teeninduskogemust.
  • MÜÜGITÖÖ. Vastad sissetulevatele hinnapäringutele, koostad hinnapakkumisi ning oled oskuslik läbirääkija, et tagada parimad tingimused nii kliendile kui ka ettevõttele.
  • PROJEKTIJUHTIMINE. Teed koostööd erinevate osapooltega. Meie enda osakonna inimeste, alltöövõtjatega, kohaliku omavalitsuste ja teistega, et tagada projektide õigeaegne ja edukas lõpuleviimine kokkulepitud mahus ja ajas.
  • ANDMEANALÜÜS. Hangid olulist informatsiooni andmebaasidest, et toetada hinnapakkumiste ja projektide planeerimist.
  • VÄLITÖÖD. Käid objektidel, et saada asjakohane ülevaade objektist ning kliendi vajadustest, et tagada projekti edukas täitmine.

Ootused kandidaadile

Oled oma töös edukas kui sul on võime suhelda veenvalt nii suuliselt kui kirjalikult eesti ja vene keeles. Sinus on iseseisvust ja initsiatiivikust, mis viib edukate tulemusteni ka kiiremas töötempost toimetades. Oskusliku läbirääkijana viid lõpule tehingud, mis loovad väärtust nii ettevõttele kui ka klientidele.   

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume mitmekülgset tööd nooruslikus ja arenevas ettevõttes, kaasaegseid töötingimusi, sõbralikku ja toetavat meeskonda, tasuta auto parkimist, töökohta Tallinna kesklinnas.

Kandideeri juba täna!

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: