2023-08-23 14:48:55

Müügispetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Meie klientideks on rahvusvahelised ettevõtted, kes ostavad meilt tooteid igakuiselt. Sinu rolliks on nende haldamine ning uute kliendisuhete arendamine. Selleks, et sul oleks oma rolli lihtsam sisse elada ning tööks vajalikke oskusi omandada, anname sulle kohe alguses mõned kliendid, kellega saad igapäevaselt tegelema hakata. Uute kliendisuhete loomist ei pea alustama kontaktide otsimisest, need on meil juba olemas.

Ootused kandidaadile

Sa usud, et võitjaks ega kaotajaks ei sünnita vaid see on valikute küsimus. 

Sa tead, et vigade tegemine ei ole probleem kuniks sa neist õpid. 

Sa mõistad, et meeskondliku edu aluseks on inimesed, kes suudavad oma tööd iseseisvalt juhtida, kuid ei karda anda nõu ega küsida abi. 

Sulle meeldib töötada inimestega, neid mõista ning pakkuda nende muredele lahendusi. 

Sulle meeldib võistelda, kuna see on parim viis näitamaks, et tähtis pole see mida sa tead vaid see mida sa kasutad. 

Mida rohkemates keeltes sa suudad enda mõtteid selgelt edasi anda, seda huvitavam sul on.​ Inglise keeleta selles ametis aga hakkama ei saa.

Ettevõte pakub

Me oleme väga kiiresti kasvav rahvusvahelise haardega ettevõte. Mitte liiga suur, et olla kohmakas korporatsioon aga piisavalt suur, et olla oma sektoris teerajajaks. Me mitte ainult ei räägi rohelisemast tulevikust vaid viime seda ellu iga päev, andes kasutatud seademetele uue võimaluse väärikalt teenida. Meie suurimaks väärtuseks pole ulmeline tehnoloogia vaid inimesed, kes töötavad igapäevaselt, et koos ettevõttega kasvada ning viia ellu meie visiooni. 

 

Asukoht: Tartu ja/või Tallinn (eelistatud asukoht Tartu, kuid sobivuse korral saab töötada ka Tallinnas).

Töötasu: uue inimese baaspalk jääb vahemikku 1500-1700 eurot bruto, millele lisanduv igakuine boonus on arvestatav lisa põhipalgale. Tublimad suudavad aastaga boonuse kasvatada põhipalgast suuremaks.​