2023-08-23 14:48:55

Müügisekretär

CVKeskus.ee klient
1100 - 1450 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Rehvid Pluss OÜ müügisekretäri olulistemaks tööülesanneteks on olla pakatavalt rõõmsameelne, lisaks sellele teeb tööpäeva vaheldusrikkaks müügitellimuste vastuvõtmine, kaupade tellimine vastavalt tellimustele ning protsessi üle kontrolli pidamine kuni selle lõpliku teostumiseni. Tihti saab selle protsessi käigus suhelda nii klientide, müügiesindajate, raamatupidaja kui ka laotöötajatega, suhtlemine on ju see mis sinule just meeldib. Aga sellepärast, et asi väga pööraseks ei läheks pakume ka natuke igavamat toimetamist näiteks kauba saatedokumentide valmistamine ning vajadusel raamatupidaja abistamine tema tööülesannetel.

Ootused kandidaadile

Sa sobid meile ideaalselt kui lisaks suurele rõõmsameelsusele valdad väga heal tasemele Soome ja Vene keelt. Sinu jaoks ei ole arvuti kasutamine jalgrattaleiutamine ning suudad kohaneda kiiresti uute programmide kui ka tööülesannetega. Su iseloomustuses on märksõnad korrektne ja analüüsiv.

Sa saad meile olla eriti väärtuslik ning palgaläbirääkimistel olla enesekindel kui oskad ka erinevaid keeli nii kirjas kui ka kõnes.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume huvitavat tööd arenevas ettevõttes. Hooaja väliselt oleme me eriti paindlikud ning sul jääb võimalus tööajast viibida ära ja teha oma eratoimetusi. Kuna Eestis on ilusaid ilmasi tõesti vähe ei pea see just olema ilus ainult kontoriaknast - lahku varem ja mine randa :)

Kindlasti ei tohi unustada, et parim aeg puhkamiseks meie meeskonnas on SUVI ja TALV

 

Palk sõltub eelkõige oskustest