2023-08-23 14:48:55

Müüginõustaja H&M Tartu kauplusesse / Sales Advisor H&M Tartu

CVKeskus.ee klient
Alates 6.37 €/tunnis Bruto

Töö kirjeldus

Müügiassistendid vastutavad parima kliendikogemuse pakkumise eest, mis aitab kaasa poe müügile ja kasumile. Müügiassistendina eelistate alati kliente, pakute abi ning jagate oma teadmisi toodetest ja moest.

Mida sa teed:  

    • Paned meie kliendid alati kõigi oma tegevuste keskmesse, aitad neid ja jagad nendega oma toote- ja moeteadmisi.   
    • Aitad müügisaali korras ja puhtana hoida, et tagada positiivne ostukogemus vastavalt H&Mi standarditele.   
    • Kasutades oma oskusi ja teadmisi kolleegide toetamiseks, panustad aktiivselt hea õhkkonna ja hästitoimiva meeskonna loomisse.  

Ootused kandidaadile

Edukas müügiassistent on positiivse hoiakuga meeskonnamängija, kes soodustab koostööd ja meeskonna edu.

Kuidas me sind ette kujutame:     

  • Oled sõbralik, seltskondlik, positiivne ja kiire õppija     
  • Oled meeskonnamängija, kes naudib aktiivset töökeskkonda
  • Oled ettevõtlik ja valmis kastist välja mõtlema
  • Sa räägid eesti keelt vähemalt B1 tasemel
  • Oled 18+ aastane 

Ettevõte pakub

Otsime kolleege, kes saavad töötada erinevates vahetustes, sh õhtuti ja nädalavahetustel, lepinguga 0,75 ja/või 0,5

Palk 6.37 eur/tund 

Otsime uusi kolleege Kvartali ja Lõunakeskuse H&Mi

Globaalsed hüved 

Pakume kõigile oma töötajatele H&M Groupi atraktiivseid soodustusi ja ulatuslikke arenguvõimalusi üle kogu maa. Kõik meie töötajad saavad sooduskaardi, mida saab kasutada kõikide H&M Groupi kaubamärkide tooteid ostes nii kauplustes kui ka internetis. Soodustust saab järgmiste brändide toodetelt: H&M (sh Beauty ja Move), COS, Weekday, Monki, H&M HOME, & Other Stories, ARKET, Afound.

Samuti saate:

  • 25% soodustus kõigilt H&M Groupi kaubamärkidelt 
  • Mitmed lisasooduskupongid terve aasta vältel 
  • Paindlik töögraafik 
  • Tasustatud soovitusprogramm  

Lisaks meie ülemaailmsetele soodustustele pakuvad kõik meie kohalikud turud erinevaid konkurentsivõimelisi hüvesid. Pange tähele, et need võivad erineda sõltuvalt töötamise tüübist ja riigist. 

Kaasatus & mitmekesisus  

H&M on osa H&M Groupist. H&M Group on otsustanud luua ja säilitada kaasavad, mitmekesised ning õiglased töökohad kogu organisatsioonis. Meie meeskonnad peaksid koosnema erinevatest inimestest, kes jagavad ja ühendavad oma teadmisi, kogemusi ja ideid. Mitmekesine tööjõud toob kaasa positiivse mõju sellele, kuidas me väljakutsetega tegeleme, mida me tajume võimalikuna ja kuidas otsustame suhelda oma kolleegide ja klientidega üle kogu maailma. Seetõttu võetakse meie värbamisprotsessis arvesse kõiki mitmekesisuse vorme.  

Üritame tagada õiglase ja võrdse protsessi ning seetõttu palume Teil mitte lisada oma avaldusele kaaskirja, kuna need sisaldavad sageli teavet, mis võib kergesti tekitada tahtmatuid eelarvamusi. 

Ettevõtte kirjeldus

H&M on moebränd, mis toob inimesteni uusimad trendid ja inspireerib. Valikus on trendikad riided ja koostöökollektsioonid disaineritega, aga ka taskukohased baasriided. Meie äriideeks on moe ja kvaliteedi pakkumine parima hinnaga ning jätkusuutlikul viisil.  Lisateavet H&Mi kohta leiad https://career.hm.com/who-we-are/