2023-08-23 14:48:55

MÜÜGIMEESKONNA JUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu tööks on tagada meeskonnale seatud müügieesmärkide saavutamine ning oma inimeste motiveerimine nende ületamiseks. Igapäevaste tööülesannete hulka kuulub müügimeeskonna juhendamine, arendamine, eesmärkide seadmine ja tulemuste jälgimine. Müügimeeskonna juhina korraldad olemasolevate klientide müügipotentsiaali realiseerimist ning uute klientide leidmist. Lisaks toetad oma meeskonda keeruliste müügisituatsioonide lahendamisel ning klientidele erilahenduste pakkumisel.

Ootused kandidaadile

Seesami müügimeeskonna juhiks sobib inimene, kes

  • omab eelnevat müügimeeskonna juhtimise kogemust, kasuks tuleb müügitöö kogemus;
  • tunneb rõõmu meeskonnatööst, klientidega suhtlemisest ning soovib leida probleemidele parimad lahendused;
  • soovib olla eeskujuks oma müügimeeskonnale, omades positiivset hoiakut, algatusvõimet, järjekindlustust eesmärkide saavutamisel ning kliendikeskset mõtteviisi;
  • omab head kontaktiloomis-, argumenteerimis- ja kuulamisoskust;
  • oskab planeerida nii oma tööd kui aega;
  • valdab heal tasemel eesti keelelt ning oskab nii inglise kui vene keelt suhtlustasemel;
  • on hea arvutikasutaja, tunneb tabelarvutus- ja tekstitöötlusprogrammi. 

Ettevõte pakub

Seesami töötajad hindavad kõrgelt oma professionaalseid ja sõbralikke töökaaslasi, kelle kogemuste ja koolituste toel läheb sul sisseelamine sujuvalt. Saad teha vajadusel kaugtööd ja kasutada lisaks 7 päeva talvepuhkust – kõik selleks, et meie inimeste elus valitseks tasakaal ja akud oleks laetud. Lisaks kindlustame sinu heaolu töötajate tervisekindlustuse, erinevate ühiste liikumisaktsioonide ja vaimset tervist toetavate koolitustega. Konkurentsivõimelise põhipalgaga kaasneb pingutust vääriv tulemustasu.