2023-08-23 14:48:55

Müügikonsultant Tartus

CVKeskus.ee klient
Müügimeistrite AS on telefoniturunduse tuntuim tegija juba aastast 1996, kes pakub tööd enamikes Eesti suurimates linnades, asudes reeglina hästi ligipääsetavates kohtades linnade keskpunktides. Töö tegemise võimalust pakume ka kaugtöövormis. Eesti ettevõttes töötab pea 200 töötajat ja samapalju meie tütarettevõttes Läti Vabariigis. Telefoniturundust ehk telemarketingi kasutavad paljude erinevate valdkondade tipptegijad nii teenuste ja toodete müümisel kui ka küsitluste ja uuringute läbiviimisel.

Töö kirjeldus

Sinu tööülesandeks on helistada potentsiaalsetele klientidele, tutvustada erinevaid tooteid või teenuseid sõltuvalt projektist ning veenda neid meie pakkumiste väärtuses, vormistades eduka müügitehingu.

Ootused kandidaadile

Sobival kandidaadil on suurepärane eneseväljendus-ja suhtlemisoskus, võime luua kliendiga hea kontakt, et muuta iga kõne nauditavaks ja tulemuslikuks. Oluline on väga hea eesti keele oskus ja soov teha müügitööd.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle võimalust arendada oma müügioskusi ja saada väärtuslikke kogemusi, meil on paindlik graafik ja mugava asukohaga kaasaegne kontor Tartus Aleksandri tänaval. Sinu edu Müügimeistrites toetab mentorlusprogramm ning ahvatlev tasupakett, mis sõltub müügitulemustest.

Lisainfo

Töökoha aadress Aleksandri 8, Tartu