2023-08-23 14:48:55

Müügikonsultant

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kas Sa naudid müügiprotsessi? Kas Sulle meeldib pakkuda põnevaid reklaamilahendusi olemasolevatele ja uutele partneritele? Kas Sulle meeldib saada tasustatud vastavalt Sinu enda tulemustele?

Kui vastasid jah mõnele nendest küsimustest, siis loe edasi.

Pakume Sulle müügikonsultandi ametikohta, mis võimaldab sul müüa ning teenida müüdud toodete pealt ning on äärmiselt põnev ja väljakutseid pakkuv. Sinu tööülesanneteks on potentsiaalsete partnerite leidmine ning nendele reklaamivõimaluste pakkumine. Lisaks sellele tegeled ka olemasolevate klientidega, et pakkuda neile parimaid lahendusi uutesse väljaannetesse. Ülesannete hulka kuulub ka klientide andmebaasi haldamine, pakkumiste koostamine ning klientidega suhtlemine peale tehingu sooritamist.

Ootused kandidaadile

Kui Sa tunned, et oskaksid müüa erinevaid tooteid klientidele, oled hea läbirääkija ning suhtleja, siis oled meile sobiv kandidaat. Kasuks tulevad ka müügialased teadmised ning eelnev müügikogemus.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle arenemisvõimalusi, parimaid kolleege, kaasaegset töökeskkonda, suurepärast töökogemust ning väga head teenimisvõimalust vastavalt oma võimetele. Põnevad ülesanded ja väljakutsed iga päev! Lisaks, saad töötada paindliku töögraafiku alusel, mis tähendab, et antud positsioon sobib hästi nii tudengile kui ülikooli lõpetanud noorele.

Lisainfo

Kandideeri kohe ja omanda hea müügitöö kogemus!

Kandideerimiseks palume edastada koos CV-ga ka kaaskiri!