2023-08-23 14:48:55

Müügikonsultant Beebikaupluses

CVKeskus.ee klient
Pakume ainult neid tooteid, mida me ise ostaksime oma lastele!
Beebikaupluse ajalugu ulatub enam kui 20 aasta taha. Kõik algas siis lapsevankrite müügiga ning 2004 aastal avas Beebikeskus Pärnus oma kaupluse. Aastate jooksul on sortiment laienenud ja tänapäeval pakub pood lisaks lapsevankritele ka turvatoole, hälle, beebimööblit, pudeleid ja lutte, riideid, mänguasju ja palju muud.
2020. aastal vahetas pood omanikke. Viidi läbi rebränding: Pärnu Beebikeskus sai uue nime Beebikauplus ning muutus ka logo. Samal aastal avati Pärnus (Port Artur 2) uus pood Beebikauplus ja 2021. aastal käivitati veebipood beebikauplus.ee.

Töö kirjeldus

Pakume klienditeenindaja ametikohta Pärnu parimas beebipoes "Beebikauplus". Aktiivne sõbralik suhtlus ja konsulteerimine klientidega ning tulmemuslik müügtöö. Töökoht asub Port Artur 2 keskuses Pärnu kesklinnas.

Ootused kandidaadile

Ootame kandideerima eelkõige beebitarvete kasutamise kogemustega inimesi ehk emasid :) Kasuks tuleb müügitöö kogemus, vene ja inglise keele oskus. 

Kui oled julge, meeldiva suhtlusstiiliga, aktiivne, sõbralik ning kreatiivne, siis antud töökoht sobib sulle.

 

 

Ettevõte pakub

Kaasaegne ja hubane töökeskkond ning sõbralik ja toetav kollektiiv. Huvitav ja kirju kaupade tootevalik, millega on meeldiv töötada. Võimalust tõusta ametipositsioonil kaupluse(te) juhatajani.