2023-08-23 14:48:55

Müügijuht (Taani keelt valdav)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ty Nordic otsib pühendunud ja motiveeritud MÜÜGIJUHTI, et juhtida müüki ja arendada suhteid Taani turu klientidega. See ametikoht hõlmab nii Eestis kui ka Taanis kohapeal olles tihedat koostööd praeguste ja tulevaste potentsiaalsete klientidega.

Müügijuht vastutab klientide teenindamise, müügi edendamise ning kaupluste väljapanekute korraldamise eest jaekauplustes Taani territooriumil. Töö hõlmab tegevust erinevates müügipunktides, sealhulgas raamatupoed, mänguasjakauplused, toidupoed ja tanklad. Ty moodustab 80% pehmete mänguasjade turust ning pakub laia valikut nii klassikalisi kui ka hooajalisi tooteid, mis rõõmustavad kliente läbi terve aasta.

Sinu roll on luua püsivaid suhteid ja viia läbi müügi- ja tootekoolitusi, tagamaks klientidele meeldejäävat teeninduskogemust.

Ootused kandidaadile

Tõestatud müügikogemus ja soov reisida. Väga hea Taani keele oskus. Valmidus viibida töö tõttu Taanis. Suurepärased suhtlus- ja läbirääkimisoskused. CRM-tarkvara tundmine.

Ettevõte pakub

Täistööajaga positsiooni Ty Nordic meeskonnas. Konkurentsivõimelist palka ja motiveerivat boonussüsteemi. Hüvitatavaid ärireise Taani (vähemalt kaks nädalat kuus). Ametialast arengut ja koolitusi. Meeldivat töökeskkonda ja toetavat meeskonda.