2023-08-23 14:48:55

MÜÜGIJUHT (rahvusvaheline B2B müük)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

MÜÜGIJUHT  (RAHVUSVAHELINE B2B MÜÜK)

Fennobed kutsub meeskonnaga liituma müügijuhi, kes on aktiivne, ambitsioonikas ja tunneb, et müügivaldkond on õige koht just talle! Kui Sina oled see, kes soovib igapäevaselt aktiivselt tegeleda uute klientide otsimisega üle Euroopa ja kaugemalgi, kuid samas jätkub Sul energiat ka loodud suhete hoidmiseks, sest kokkuvõttes oled tugevalt tulemustele orienteeritud, siis ootame just Sind meekonnaga liituma! 

Ootused kandidaadile

Meie jaoks on oluline, et ...

... Sul on varasem B2B rahvusvahelise müügi kogemus (eriti hea kui oled selle kogemuse omandanud sarnases valdkonnas) ja tunned end sellel turul kui kala vees;

... suhtled edukalt inglise keeles;

... austad kokkuleppeid ning mõlemapoolselt seatud eesmärke;

... Sinu motivaatoriks on sihikindlus ja tulemustele orienteeritud suhtumine;

... oled suurepärane suhtleja ja läbirääkija ning hea kohanemisvõimega muutuvas keskkonnas;

... oskad töötada iseseisvalt nagu üks õige müügihai, kuid samas väärtustad ka hästi toimivat meeskonnatööd, sest ühised tulemused on need, mis loovad edu.

Ettevõte pakub

Sulle lubame, et Sinu poolt täidetud kokkulepped ja saavutatud eesmärgid on ka vastavalt tasustatud ja omalt poolt panustame Sinu arengusse tootekoolituste ning kõigi oma seniste teadmiste jagamisega. Meeskond Fennobedis on püsiv ning koosneb tõelistest oma ala professionaalidest, kes naudivad oma tööd, ühiseid ettevõtmisi ning jagavad oma teadmisi ja kogemusi suurima heameelega.

 

Kui kõik eelnev tundub Sulle, siis ootame Sind liituma Fennobedi mõnusa meeskonnaga Pärnumaal, Saugas (7 km Pärnu südalinnast)!

 

Kandideerimiseks edasta oma CV läbi CVKeskus.ee portaali!

Küsi julgelt lisainfot CVKeskus.ee Värbamisagentuuri konsultandilt:

Eliisa Epro
Telefon: +372 5343 7097 / E-mail: eliisa(at)cvkeskus.ee

 

Värbamiskonkurssi viib läbi CVKeskus.ee Värbamisagentuur.
Tutvu isikuandmete töötlemise põhimõtetega siin: www.cvkeskus.ee/privacy