2023-08-23 14:48:55

Müügijuht (Ferrometal Baltic OÜ)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

M-Partneri kliendiettevõtteks on Ferrometal Baltic OÜ, kes pakub tööstus- ja ehitusettevõtetele laia kinnitustarvikute valikut. Tehes tihedat
koostööd emaettevõtte Ferrometal OY ostuosakonna ja laoga, saab Ferrometal pakkuda oma klientidele Eestis väga kvaliteetset tootevalikut ja kiiret tarnet. Samuti on nad arendanud välja turu parima automatiseeritud riiulivarude juhtimissüsteemi tööstusklientidele. Ferrometal grupis töötab ligi sada töötajat, neist kuus Eesti tütarettevõttes.

Seoses ettevõtte arenguga võtab Ferrometal uuele loodavale ametikohale tööle müügijuhi, kelle peamiseks tööülesandeks on juhtida müügiosakonda ning saavutada emaettevõtte poolt seatud müügieesmärgid. Oma töös on müügijuhil kasutada väga head tehnilised ja tarkvaralised lahendused, et koostada personaalseid müügiplaane ja jälgida tulemuste saavutamist.
Lisaks meeskonna juhtimisele oodatakse müügijuhilt ka uute kliendikontaktide loomist ja kinnitustarvikute aktiivset müüki tööstus- ja ehitussektori ettevõtetele ning edasimüüjatele üle Eesti.

Ootused kandidaadile

- kõrgharidus tehnilisel või kaubandusega seotud erialal;
- vähemalt 3-aastane aktiivse müügitöö kogemus hulgimüügi valdkonnas tehniliste või ehitusvaldkonna toodetega;
- vähemalt aastane meeskonna juhtimise kogemus;
- koostöökogemus edasimüüjate ja tootmis- või ehitusettevõtetega;
- eesmärkide saavutamisele orienteeritud aktiivne loomus;
- heal tasemel eesti ja inglise keele valdamine nii kõnes kui kirjas, vene keele oskus suhtlustasemel; soome keele oskus tuleb kasuks.

Ettevõte pakub

- eneseteostusvõimalusi osakonnale seatud müügieesmärkide saavutamisel;
- rahvusvahelist suhtlust;
- kokkuhoidvat väikest meeskonda;
- motiveerivat põhitasu ja osakonna tulemustega seotud tulemustasu.