2023-08-23 14:48:55

Müügiinsener

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Väljakutse müügiprofessionaalile. Otsime oma Narva meeskonda keevitusala müügiinseneri. Kas Sul on võimu, et ennast piirkonnas maksma panna? Kas Sul on nutikust ja osavust, et leida õige tee kliendile lisaväärtuse pakkumiseks? Kas Sul on püsivust, et lõpuni minna?

Kõik eeldused väljakutsele julgelt silmavaatamiseks ning suurepärase tulemuse saavutamiseks on olemas: võimsad tootmisettevõtted korralike mahtudega, oma valdkonna maailma juhtivate brändide tooted, taustajõuna tugev ja hästi toimiv ettevõte, progressile ja tulemusele orienteeritud kollektiiv, kaasaegsed töövahendid, korralik kompensatsiooniplaan. Sul on vabadus oma tööd korraldada ja iseennast juhtida ning vastutada ja saada tunnustust loodud tulemuste eest.

Ootused kandidaadile

Edukale kandidaadile annab eelise keevituse ala kogemus ning tundmine. Eeldame, et oled müügi valdkonnas karastunud ning saad B2B ja tehnika valdkonnas suurepäraselt hakkama. Valdad eesti ja vene keelt kõnes ja kirjas, inglise keelest saad aru. Omad B-kategooria autojuhiluba.

Ettevõte pakub

Pakume väljakutset enda võimete realiseerimiseks ja oma ala professionaaliks saamiseks, head kompensatsioonipaketti ja koolituste võimalust.

Lisainfo

Oled huvitatud? Helista Mercuri Urvali konsultant Indrek Heinale telefonil 667 1520 või vaata lisainfot kodulehelt www.alas-kuul.ee.
Soovid kandideerida? Saada oma CV ja sooviavaldus koos palgasooviga märgusõnaga "Alas-Kuul müügiinsener" hiljemalt 21. aprilliks. Kõiki avaldusi käsitleme konfidentsiaalselt.