2023-08-23 14:48:55

MÜÜGIESINDAJA (üle Eesti)

CVKeskus.ee klient
Alates 1900 €/kuus Bruto
CVKeskus.ee Värbamisagentuuri klient Visico Fastening Systems SIA on tööstuslike materjalide, tööriistade ja seadmete tarnija enam kui 20 aastat, Eesti turul on tegutsetud 10 aastat. Visico Fastening Systems SIA põhiline müügifookus on otsetarnetel erinevate tööstusharude tootmisettevõtetele Lätis, Eestis, Leedus ja Soomes.
Kodulehekülg: www.visico.eu

Töö kirjeldus

Ambitsioonikas ja tulemustele orienteeritud MÜÜGIESINDAJA, tule ja aita ettevõttel Visico Fastening Systems Eestis tiibu sirutada!

Müügiesindaja igapäevaste tööülesannete sisuks on olemasoleva kliendibaasi haldamine ja uute potentsiaalsete klientide otsimine, kliendisuhete loomine ja hoidmine. Sinu põhiline tegevus hõlmab olemasolevate klientide külastamist, uute kohtumiste korraldamist, uute toodete tutvustamist, tellimuste koordineerimist ning järelmüügi teostamist.

Ootused kandidaadile

  • eelnev kogemus tööstuslike materjalide ja tööriistade müügi alal (B2B);
  • tehnilise hariduse olemasolu;
  • esinduslikkus ja läbirääkimisoskus;
  • proaktiivsus, pingetaluvus ja positiivne ellusuhtumine;
  • heal tasemel eesti ja inglise keele oskus;
  • B-kategooria sõiduõigus.

Ettevõte pakub

Müügiesindajale pakutakse tööks vajaminevaid vahendeid (sh, arvuti, telefon ja ametiauto). Sul on võimalus laiendada ettevõtte tuntust ja tegevust Eestis. Tööaeg on esmaspäevast reedeni 9:00-17:00 ja töötasu alates 1500€ kätte, millele lisanduvad boonused (peale katseaega).

 

NB! Visico Fastening Systems SIA peakontor asub Lätis Riias ning Eestis toimub aktiivne klientide külastamine ning uus meeskonna liige saab võimaluse teha tööd kodukontoris!

 

Tekkis huvi? Anna endast julgelt märku kandideerides läbi CVKeskus.ee.

Lisainfot küsi +372 53491551 või anu.saukas(at)cvkeskus.ee

CVKeskus.ee värbamiskonsultant Anu Saukas