2023-08-23 14:48:55

Müügidirektor

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Müügidirektori peamiseks ülesandeks on tulemuslikult juhtida ja arendada ettevõtte müügitegevust ja -meeskonda, eesmärgiga tagada professionaalne teenindus ja klientide rahulolu. Ootame Sinult tugevat panust võtmekliendisuhete arendamisel, väga head analüüsioskust juhtimisotsuste langetamisel ning konstruktiivsust osakondadevahelises koostöös.

Ootused kandidaadile

Sobival kandidaadil on eelnev meeskonna juhtimise ja tulemuslik B2B müügiprotsesside juhtimise kogemus puidu, ehitusmaterjalide vms ehitusega seotud valdkonnas. Oled orienteeritud klientide kõrgetasemelisele teenindusele ning liigud eesmärgipäraselt uute kliendisuhete suunas. Oma prioriteetide seadmise ja läbirääkimise oskusega oled eeskujuks kogu meeskonnale. Lisaks suurepärasele eesti ja ladusale inglise keele oskusele tuleb kasuks vene keele oskus suhtlustasandil.

Ettevõte pakub

Puumarket pakub väljakutsena suurepärast võimalust teostada oma professionaalseid ambitsioone arengule suunatud ettevõttes, osalemist juhtkonna töös ning realiseerida oma meeskonnaga valdkonna müügipotensiaali. Sinu panust tasustatakse väärilise töötasu, tulemustele vastava boonuspaketi ning ametiautoga.