2023-08-23 14:48:55

Müügi protsessijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ootame oma tiimiga liituma kogenud ja hea suhtlemisoskusega protsessi proffi, kelle ülesandeks on kliendilahenduste müügiprotsessi arendamine, selle mõõdetavuse ja efektiivsuse tagamine ning edukas rakendamine üle Enefiti koduturgude. Sinu tegevuse oluliseks mõõdikuks on protsessi osapoolte rahulolu.

Müügi protsessijuhi peamisteks ülesanneteks on energiateenuste müügiprotsessi arendamine, standardiseerimine ja kontrollimine üle koduturgude. Suhtled aktiivselt protsessi osas äriliselt huvitatud osapooltega, sh teiste protsessijuhtide ja tulemusüksustega. Räägid kaasa protsessi rakendamiseks vajalike töövahendite arendamisel ja annad sisendit arendustele. Oled aktiivses rollis oma protsessiga seonduvate koolituste läbiviimisel. Vastutad protsessi raames tekkivate andmete kvaliteedi eest ja räägid kaasa vastava aruandluse tellimisel

Ootused kandidaadile

• suhtled vabalt inglise keeles;
• omad oskust protsesse kirjeldada, modelleerida ja mõõta;
• omad analüütilist mõtlemist;
• oled hea eneseväljendusoskusega;
• sul on valmisolek välislähetusteks.
Oled ideaalne kandidaat kui sinus peitub suur annus uudishimu ja head ärivaistu. Oled süsteemne ja oskad luua eduka protsessi disainimiseks tarvilikke seoseid. Võtad vastutuse oma lõigu eest, aga oled alati keskendunud parimale lõpptulemusele ehk suurele pildile.

Ettevõte pakub

Pakume sulle mitmekülgset eneseteostuse võimalust unikaalses valdkonnas ja kasvavas rahvusvahelises ettevõttes. Töötad valdkonna parimate tegijatega ja saad ennast mitmekülgselt arendada. Sind ootab tugev organisatsioon ja mitmekesine kliendibaas. Sul on võimalus proovida uusi asju ja koos meeskonnaga muuta energiamaailma. Hoolime sinu heaolust ja selleks pakume tervisekindlustust ning soodsatel tingimustel Stebby- ja spordivõimalusi, et energiatase kõrgel hoida!