2023-08-23 14:48:55

Mövenpick Hotel Tallinn puhastusteenindaja

CVKeskus.ee klient
Mövenpick Hotel Tallinn on ideaalne sihtkoht neile, kes hindavad kvaliteetset majutust ja suurepärast toiduelamust. Meie hotellis usume kirglikult hoolikalt loodud hetkedesse, kus saad nautida imeliselt värsket toitu, rohkelt maitseid ja maiuspalu Mövenpicki isikupärase käekirja järgi.

Meie asukoht linna südames on unikaalne, pakkudes külalistele hõlpsat ligipääsu ajaloolisele vanalinnale ja paljudele populaarsetele vaatamisväärsustele. Olgu sul plaanis avastada Tallinna rikkalik ajalugu või nautida kaasaegse linnaelu võlusid, meie hotell on suurepärane baas nende kogemuste jaoks.

Meie 125 hotellituba ja sviiti on kujundatud luksusliku lõõgastumise silmas pidades. Mõeldes sinu mugavusele, oleme varustanud toad äärmiselt mugavate vooditega, mis tagavad sulle rahuliku une ja tõelise luksuse tunde.

Kui astud sisse Mövenpick Hotel Tallinn hotelli, ootab sind stiilsus ja elegants, mida leiab peenest sisustusest, panoraamvaadetest lummavale linnale ning kaasaegsetest mugavustest, mis pakuvad sulle lõõgastumist selle kõige ehedamal kujul. Tervitame sind soojalt ja kutsume sind kogema meie hotelli võlujõudu ja külalislahkust.

Töö kirjeldus

Otsime oma meeskonda puhastusteenindajat, kelle ülesandeks on tagada meie hotelli üldaladel ja hotellitubades alati puhas ja korras keskkond, et meie külastajad tunneksid end hotellis viibides hästi! Kui sul on silma detailidele, oled külalislahke ja soovid anda panuse kvaliteetse külastuskogemuse loomisel, siis see töökoht võib olla just sinu jaoks!

Peamised ülesanded:

  • ühiskondlike ruumide, kontori ja abiruumide kvaliteetse korrasolu ja puhtuse õigeaegne tagamine;
  • vajadusel hotelli tubade koristus;
  • vajalike töövahendite olemasolu jälgimine ja korrashoid;
  • sõbralik ja professionaalne suhtlus hotelli külastajatega.

Ootused kandidaadile

Kasuks tuleb varasem töökogemus puhastus- ja/või klienditeeninduse alal. Sobivalt kandidaadilt ootame korrektsust, kohusetundlikust ja inglise keele oskust.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume SULLE:

  • Stabiilset tööd ja töötasu;
  • Erialaseid koolitusi ning ettevõtte siseseid soodustusi;
  • Soodustusi Accor hotelliketti kuuluvates hotellides;
  • Toetavat kollektiivi ja ühiseid üritusi;
  • Tasuta toitlustust ja spordikompensatsiooni

    Lisainfo:

    Tööaeg on graafiku alusel, vahetustega 06:30-15:00 ja 15:00-23:30.