2023-08-23 14:48:55

Mõõtesüsteemide spetsialist (soojusenergeetika)

Osaline kaugtöö võimalus

Töö kirjeldus

Sinu töö eesmärk on tagada soojuse nõuetekohane mõõtmine, tarbimise andmete edastamine kauglugemise teel ning soojuse müügilepinguga ja tehniliste tingimustega kehtestatud nõuete täitmine. Seejuures teostad soojussõlme tehnilise kontrolli, arvestite taatluse, tehnilise info haldamise ja regulaarse kontrolli. Samuti teostad soojusarvestite näitude kogumise ja võtad vastu survekatsete teostuse. Teed tihedat koostööd klientidega, kliendihalduse ja tootmise üksuse töötajatega ja töövõtjatega.

Ootused kandidaadile

Edu töös tagab tehniline haridus, vähemalt 2 aastane töökogemus tehnika valdkonnas. Saad aru soojussõlmede tööpõhimõttest, soojuse tootmise ja edastamise protsessist kuni tarbimiskohani ning küttesüsteemides toimuvatest protsessidest. Tunned soojussõlmede, mõõtesõlmede elektri – ja automaatikaseadmeid ja nende ühendusskeeme. Suudad kiirelt reageerida ja otsustada ootamatutes olukordades, oled täpne asjaajamises ning dokumentide vormistamisel, iseseisev ning koostöövalmis. Valdad eesti keelt ja suhtled ka vene keeles.

Ettevõte pakub

Sind ootab töö rahvusvahelises kasvavas ettevõttes, huvitavad ja mitmekesised ülesanded, arendusprojektid ja heal tehnilisel tasemel objektid. Lood tõelist äriväärtust, töötad aktiivselt koos ja õpid professionaalsetelt kolleegidelt. Sind ootab arengule suunatud ja toetav töökultuur, suurepärane töökeskkond ning selged eesmärgid. Selleks, et saaksid oma töös olla edukas, tagame sulle vajaliku väljaõppe ja pideva arengu. Pakume Sulle mitmekülgset töötajate soodustuste paketti (täiendav talvepuhkus, spordi- ja tervisetoetus ja palju muud). Alati oled oodatud meie vahvatele meeskonnatöö üritustele!

 

Advenis saad võimaluse töötada parimate meeskondade ja inimestega. Suhtume kirega pidevalt paremaks saamisesse ja saavutame üheskoos suurepäraseid tulemusi, selleks on meil jõudu ja energiat! Kaasavad ja mitmekesised meeskonnad võimaldavad väljakutsete lahendamisel tabada vaatenurkade mitmekesisust. Kui kasvame meie, kasvad ja arened sina koos meiega.

Suurepäraste teadmiste toel muudame maailma paremaks paigaks. Vaatame sihikindlalt tulevikku ja oleme veendunud, et igaüks meist on suurepärane. Aga koos oleme veel paremad.

 

Liitu meiega parema tuleviku nimel!

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: