2023-08-23 14:48:55

Mobiilivõrgu projektijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kas jagad meie kirge telekommunikatsiooni valdkonna vastu ja soovid arendada mobiilivaldkonda? Sel juhul võib see olla sinu jaoks ideaalne töö!

Olen Oliver Lekk ja juhin Telia mobiilivõrgutiimi. Otsime oma 11-liikmelisse tiimi mobiilivõrgu projektijuhti, et kõik mobiilivõrgu projektid saaksid hästi koordineeritult ja õigeaegselt ellu viidud. Selles ametis aitad kaasa, et meie kliendid saaksid kasutada teenuseid kvaliteetseimas mobiilivõrgus.

Ready to make better happen?

Sinu roll mobiilivõrgu projektijuhi ametikohal seisneb Telia mobiilivõrgu arendusprojektide juhtimises. See hõlmab projekti kavandamist, edukuse hindamist, jälgimist ning ajakava kokkuleppimist. Sinu ülesandeks on tagada, et arendusprojektid kulgeksid sujuvalt, tähtajaliselt ning vastaksid seatud eesmärkidele. Sa oled seotud kogu projekti elutsükliga, olles vastutav nii strateegia elluviimisega seotud tegevuste kui ka igapäevaste ülesannete eest, et tagada projekti tõhus juhtimine ja lõpuleviimine. Sinu töökaaslasteks oleksid mobiilivõrgu tippspetsialistid ning teeksid rahvusvaheliselt koostööd teiste Telia Company üksustega.

Ootused kandidaadile

Oled see sina?

Sul on suur huvi mobiilivõrkude vastu ja sinu tehniline taiplikkus aitab lahendada ka keerukamaid väljakutseid. Oled suurepärane suhtleja ja sinu head läbirääkimisoskused suunavad erinevad osapooled edukale koostööle. Sa suudad ja eelisad oma aega ise juhtida ning tuled edukalt toime ka siis, kui ajad on kiired ning käsil on mitu eri järgus olevat projekti. Peale selle ootame oma uuelt tiimiliikmelt:

  • projektijuhtimisega seotud töökogemust (sh rahvusvahelisel tasandil);
  • head arvuti kasutamise oskust;
  • väga heal tasemel eesti ja inglise keele oskust;
  • kasuks tuleb haridus telekommunikatsiooni-, IT- või majanduse valdkonnas.

Ettevõte pakub

Telia on enamat kui töökoht

Meie juures saad õppida oma ala tippudelt ja koos väljakutseid lahendades muuta maailma paremaks paigaks. Oleme uhked oma sõbraliku, mitmekesisust toetava töökeskkonna ja tugeva juhtimiskultuuri üle, kus kasvad nii professionaali kui inimesena.  Meil on kirge ja ambitsiooni pakkuda oma klientidele tipptasemel tooteid ja erakordseid kogemusi.

Kui soovid tänases valikuterohkuses päriselt maailma mõjutada, on meie tiim sulle just õige koht!

Lisaks pakume suurepärast hüvede paketti, et sul ikka indu ning inspiratsiooni jaguks: 

  • Täiendavaid puhkusepäevi ning paindlikku töökeskkonda, et saaksid töö ja eraelu päriselt tasakaalus hoida. 
  • Võimalust teha kaugtööd 30 päeva aastas ükskõik millisest Euroopa Liidu riigist. 
  • Sporditoetust ja võimalust liituda eraravikindlustusega.  
  • Ettevõttesiseseid programme, mille abil nii isiklikult kui ametialaselt kasvada ja areneda.
  • Ja muidugi häid pakkumisi Telia ja meie partnerite teenustele ning toodetele.

Liitu meiega!

Kui soovid meie tiimiga liituda, siis kandideeri julgelt! Kandideerimise tähtaeg on 29.03.2024.

Kui soovid töö kohta rohkem teada saada, võta ühendust e-posti teel oliver.lekk(at)telia.ee või helista +372 5302 9546.

Kandideerimisel palun arvesta, et valdav osa meie tiimist asub Tallinnas ning meiega liitudes ootaksime sind aeg-ajalt ka kontorisse (Mustamäe tee 3, Tallinn).

Ootame sind kandideerima meie ametliku värbamisplatvormi Workday kaudu ning me ei käsitle CV-sid, mis laekuvad emaili või mõne muu kanali kaudu. Niimoodi saame tagada, et sinu isikuandmed on turvaliselt hoitud.

Teostame oma töötajatele taustakontrolli, sh karistusregistri ja krediidikontrolli päringud.

Welcome to Telia – Join us and make better happen!