2023-08-23 14:48:55

Maksuosakonna nooremkonsultant

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

PricewaterhouseCoopers (PwC) on juhtiv audiitor- ja ärikonsultatsioonifirma maailmas. Meie Eesti kontoris töötab 220+ motiveeritud kolleegi ning meie klientideks on valdav osa siinsetest edukaimatest ettevõtetest.
PwC maksuosakond ootab endaga liituma nooremkonsultanti!

Sa haarad entusiasmiga uutest võimalustest ja oled meeskonnamängija, kes näeb väljakutsetes võimalusi, mitte takistusi? Tunned huvi finantsmaailma ja maksuvaldkonna vastu?

Kui mõte Eesti suurima ärinõustamisettevõtte meeskonda kuulumisest paneb Sinu silmad särama, ootame just Sind oma tiimi!

Ootused kandidaadile

Sinu märksõnad:

- Tugev analüüsivõime ja argumenteerimisoskus
- Teadmised finantsmaailmast, kasuks tuleb (omandamisel) finantsalane kõrgharidus
- Vaba suhtleja eesti ja inglise keeles
- Paindlikkus ja positiivsus ka pingelistes olukordades

Sinu peamine tööülesanne:
- Meie auditiimi toetamine maksualaste küsimuste lahendamisel

Ettevõte pakub

Sind ootab:
- Põnevad väljakutsed
- Toetav tiim
- Kiire areng
- Ägedad ühised ettevõtmised
- Sportlik eluviis

Tundub põnev? Soovid teada rohkem? Vaata lisainfot www.pwc.ee , leia meid sotsiaalmeediast: PwCEstoniaCareers ja saa teada, milliseks võiks kujuneda Sinu karjäär koos meiega.

Kõigile Sinu tööga seotud küsimustele vastab meie personalijuht Alice Ligi telefonil 6141800 või suhtle meiega otse läbi sotsiaalmeedia!

Kandideeri hiljemalt 10.02 meie kodulehel.

Edastades kandideerimise eesmärgil meile oma isikuandmed, annad nõusoleku oma isikuandmete töötlemiseks privaatsusteates sätestatud eesmärkidel ja korras. Kandideerijate privaatsusteatega saad tutvuda meie kodulehel.