2023-08-23 14:48:55

Maakler / maakleri assistent

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime kinnisvaramaaklerit, kelle töökohustusteks on tekitada ja hoida häid ja meeldivaid kliendisuhteid, valmistada ette vajalikke lepinguid, korraldada visiite klientidele objektidele ja üldse teha kõik endast olenev, et viia läbi edukaid kinnisvaratehinguid, millega jäävad rahule kõik osapooled.
Et saada esialgu maakleri assistendiks ja hiljem maakleriks ei ole eelduseks eelnev töökogemus kinnisvara valdkonnas. Küll, aga on eelduseks kandidaadi avatud iseloom, keelteoskused ja töötahe. Kasuks tuleb kindlasti eelnev müügitöö kogemus.
Kui, aga Sul on eelnev kogemus kinnisvaramaaklerina, on jutt hoopis teine, võta ühendust ja räägime juba pikemalt!

Ootused kandidaadile

Seda tööd ei saa teha kui Sa ei valda head eesti keelt, suhtlustasandil vene keelt, ei ole rõõmsameelne, suhtlusaldis ja ettevõtlik. Kui Sa, aga omad kõiki eelpooltoodud omadusi ja soovid saada endast olenevat ja otseselt oma tööpanusega seotud töötasu, siis oled Sa kindlasti meile hea kandidaat.
Ka autot omamata on seda tööd suhteliselt võmatu teha.

Ettevõte pakub

Maakleri assistendile pakume omaltpoolt head koolitust kogenud maakleri personaalse õpilasena ja hiljem maaklerikohta. Kogemustega maaklerile pakume head lahendust lauamaksuna. Loomulikult on meil ka meeldiv ja ühtehoidev kollektiiv.

Lisainfo

Kui tekkis huvi, saatke oma cv ja saame juba edasi rääkida!
PS! Kui Sul on juba töö, kuid soovid siiski ka saada kinnisvaramaakleriks, võta ikka ühendust, ehk saame ka kuidagi kokkuleppele ja saad alustada uut tööd vana kõrvalt!