2023-08-23 14:48:55

Maakler

CVKeskus.ee klient
Alates 1000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Töö maaklerina tähendab oskust – suhelda inimestega, kokku leppida, pidada läbirääkimisi, organiseerida tutvustusi, teha „Skript“ kõnesid, pildistada objekte, valmistada ette objektide müügi või rendi reklaami materjale, sõlmida maaklerilepinguid, jälgida tehingut ja ette valmistada dokumendid notari jaoks. Õpetame kohapeal!

Ootused kandidaadile

Enda meeskonda otsime aktiivseid, mobiilseid ja kommunikatiivseid inimesi, kellel on soov areneda, saada teda uut ning samuti hästi teenida. Pakume põhitöökohta mitte aga lisasissetulekut. Otsime inimesi, kes oskavad vene ja eesti keelt, B kategooria juhilubadega, võimalusega kasutada isikliku sõidukit. Töökogemus ei ole nõutav. Põhiline on soov!

Ettevõte pakub

Pakume huvitavat ja vaheldusrikast tööd, isikliku ja karjääriredelil tõusu, ilma kindla töögraafikuta ning istumiseta kontoris 8-17. Pakume võimalust saada iseenda ja omaja peremeheks ning hakata teenima nii palju kui soovid. Töötasu – tulemuste järgi. Sõltub sellest, kui palju sa oled valmis panustama jõudu ja aega, koolitus kohapeal.