2023-08-23 14:48:55

Logistik

CVKeskus.ee klient
Alates 2000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

AS Green Marine on AS Tallina Sadam gruppi kuuluv jäätmekäitlusettevõte, mis tegutseb aastast 2004. Ettevõte osutab laevandusettevõtetele  ja teistele äriklientidele kompleksset jäätmekäitlusteenust. Green Marine teenindab oma kliente 24/7. Green Marine käive on ca 4 miljonit eurot ja töötajaskond on ca 40-liikmeline.

Sinu töö eesmärk on korraldada laevade teenindamine sadamas ning tagada efektiivne veoste transpordi korraldus ehitusobjektidel. Sa töötad välja vedude marsruudid, järgid nendest kinnipidamist ning planeerid veokite täituvust. Sinu igapäevatööks on suhtlemine klientidega ja koostööpartneritega. Sinult oodatakse ka panust Green Marine äri arendamisse läbi ettevõtte protsesside arendamise, vajadusel ümberkorraldamise ja efektiivsemaks muutmise. Sinu juhtideks on juhatuse liikmed ja sa teed tihedat koostööd teiste logistikute ja autojuhtidega. Sa töötad vahetustega Green Marine kontoris, soovi korral on võimalik osaliselt töötada kodukontoris.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on logistikaalane teoreetiline ettevalmistus ja veokorralduse kogemus. Vajalik on eesti, vene ja inglise keele oskus. Kasuks tuleb kogemus rahvusvaheliste klientidega. Sind iseloomustab loogiline ja avatud mõtlemine, positiivsus, pingetaluvus, algatusvõime ning soov protsesse paremaks muuta. Sulle on omane kasutada kaasaegseid tehnoloogiaid ja meetodeid oma töös. Vajalikud on hea suhtlemis-, koostöö-, ja organiseerimisoskus.

Ettevõte pakub

Green Marine pakub Sulle võimalust olla professionaalse ja tulemusliku tiimi liige arenevas ettevõttes. Sinu soodustuste paketis on  5 talvepuhkusepäeva ja tasuta parkimine.

Green Marine kontor asub Tallinna kesklinnas, Uus-Sadama tn 24/4.

Logistiku põhipalga suurusjärk on alates 2000 eurot bruto, sellele lisandub aasta tulemustasu.