2023-08-23 14:48:55

Logistik-klienditeenindaja (tööle eelneb väljaõpe, eelnev kogemus ei ole vajalik)

ETS Logistics OÜ
Alates 1400 €/kuus Bruto
ETS Logistika on Rakveres asuv ekspedeerimisettevõte, mis tegeleb rahvusvahelise transpordiga. Teenuseportfellis on maantee-, mere-, raudtee- ja lennutransport, tolliteenused ning veosekindlustus. ETS Logistika on Eesti Maksu- ja Tolliameti poolt kinnitatud tolliagentuur.

Meie kliendid ja partnerid asuvad valdavalt Eestis, Soomes ja Rootsis. Igapäeva töös lähtume Lean juhtimismeetodist ning standardiseeritud töökorraldusest. Rohkem näed meist Instagramist, Facebookist ja Youtube´st.

Töö kirjeldus

ETS Logistika on viimaste aastatega jõudsalt kasvanud. Ettevõtte käive on viimase nelja aastaga kahekordistunud. Seoses töömahu suurenemisega otsime oma meeskonda uut kolleegi logistiku ametikohale. Ole mureta, kui Sul puuduvad logistikaalased kogemused. Õpetame Su välja!

Sinu peamine ülesanne on klientide hinnapäringutele vastamine, käsitlemine telefonis ning veotellimuste haldamine. Sinu ülesanne on klientidega ning allhankijatega suhtlemine, mis eeldab Sinult kiiret reageerimisvõimet ning julgust pidada hinnaläbirääkimisi telefonis klientide ning allhankijatega.

Vastutad töösse läinud tellimuste sujuva kulgemise (kauba pealelaadimisest kuni kauba mahalaadimiseni) ning kliendi jooksva informeerimise eest.

Lisaks on Sinu ülesanne on klientidele kõrvalteenusena müüa kauba koguriskikindlustust (oleme kindlustusseltsi PZU Eesti ametlik agent) ning Euroopa Liidu väliste vedude puhul tolliteenust (ETS Logistika on Eesti Maksu- ja Tolliameti poolt kinnitatud tolliagentuur).

Ootused kandidaadile

  • Saad tööga hästi hakkama, kui oled keskmisest julgem ja avatum suhtleja ning Sulle meeldib tulemustele orienteeritud müügitegevus. Eelpool mainitu on oluline, sest 99% suhtlusest toimub telefonis.
  • Sulle sobib see amet, kui suur hulk sissetulevaid e-kirju ja telefonikõnesid ning kiire töötempo ei ole Sinu jaoks probleem. Tuled kenasti toime, kui tunned end arvutis mugavalt ning oled pigem nobe trükkija (kirjutame päevas palju e-kirju).
  • Tööalane suhtlus toimub peamiselt inglise ja eesti keeles. Pead igapäevaselt suhtlema Skandinaavia ja Euroopa klientide ning partneritega. Inglise keelt oskamata seda tööd kahjuks teha ei saa. Kasuks tuleb soome keele oskus.
  • Tööle kandideerimiseks peab Sul olema vähemalt lõpetatud keskharidus või lõpetatud keskeriharidus.
  • Ei sobi kõrvaltööks ega ole tehtav muu töö kõrvalt. Meie töö tempo on kiire ning eeldab Sinult 100% süvenemist.
  • Saad tööga hakkama, kui tunned end elementaarses põhikooli taseme matemaatikas mugavalt. Meie töös on palju arvutamist: mõõtühikute teisendamine, ostu- ja müügihindade arvestamine, protsentide arvutamine jne. Ilma elementaarse matemaatika oskuseta seda tööd kahjuks teha ei saa.

Ettevõte pakub

  • Väljaõpe 100% meie poolt. Meile kandideerimiseks ei pea Sul olema eelnevat kogemust, sest õpetame Su ise välja.
  • Kaugtöö võimalus. Katseajal töötad ainult Rakvere kontoris kohal olles (E-R 08:30-17:00). Pärast katseaega on Sul kaugtöö võimalus. Kahel päeval nädalas võid teha tööd seal, kus Sulle sobib: kodus, suvilas, Rakveres ETS Logistika kontoris või mujal, kus Sulle endale kõige mugavam ja motiveerivam on. Kontoripäevi kasutame omavahelisteks aruteludeks ning koosolekuteks. Kaugtöö võimalust rakendame alates aastast 2012.
  • Sinu tulevane töökoht asub Rakveres, Võidu 3. Usume, et meil on Rakvere kõige kenam ja hubasem kontor. Maja kõrval on mugav parkimine. Kontori vahetus läheduses on rongijaam. Tunned meie maja ära suure ETS Logistika logo järgi.
  • Võtame regulaarselt ette ühiselt ette tööväliseid tegevusi. Oleme teinud joogat, käinud SUPitamas, katamaraaniga Tallinna lahel, sõitnud ATV-de ja kanuudega. Oleme käinud laske- ja vibutiirus, teatris, kelgutamas ning koos sportimas. Oleme veendunud, et lisaks töökeskkonnale on olulisel kohal ka meelt lahutavad töövälised üritused. Iga aasta lõpus käime kogu meeskonnaga jõulugalal ning suvel peame suvepäevi.
  • Tervise- ja spordikulude kompensatsioon kuni 100 euro ulatuses igas kvartalis.
  • Korralikke töövahendeid ettevõtte poolt.
  • Kui oleme puhkusel, siis oleme puhkusel. Me ei eelda ega rakenda stiili, kus töötaja ametlikul puhkusel olles tegelikult ei puhka vaid vastab ikkagi töö e-kirjadele ja telefonikõnedele. Austame iga oma kolleegi puhkust.
  • Ettevõtte juhtimisse on kaasatud kõik töötajad ning igaüks meist osaleb igapäevaselt protsesside paremaks muutmisel. ETS Logistika on üks esimestest Mitmekesisuse kokkuleppega liitujaid Eestis. Austame kõiki kolleege ning väärtustame võrdse kohtlemise põhimõtet.
  • Pärast katseaega (4 kuud) on Sinu brutotöötasu 1400 EUR. Katseaja (4 kuud) jooksul on Sinu brutotöötasu 1230 EUR. Kui suur on Sinu palk tulevikus? ETS Logistika kahe ja kolme aastase staažiga töötajate ühe kuu brutotöötasu on 1600-1800 EUR ning suurema staažiga töötajate ühe kuu brutotöötasu 1800-2200 EUR.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: