2023-08-23 14:48:55

Lastekaitse osakonna arendus- ja ennetustalituse konsultant

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu peamised väljakutsed on olla nõuandjaks lasteabitelefonile, kadunud laste telefonile ja lastekaitse osakonna valvetelefonile pöördujatele abivajava või hädaohus oleva lapse abistamisel nii telefoni kui interneti teel, pakkudes esmast sotsiaalset ning kriisinõustamist. Samuti osaled teavitustegevuses ning laste ja peredega seotud teenuste kohta informatsiooni koondamises.

Ootused kandidaadile

Vajalik on kõrgharidus (sotsiaaltöö, kasvatusteadustes või psühholoogia erialal) ja töökogemus lastekaitse valdkonnas. Lisaks väga heale eesti keelele valdad ka heal tasemel vene ja inglise keelt.

Ettevõte pakub

Anname Sulle võimaluse panustada lastekaitse mõju ja nähtavuse suurendamisse ning olla aktiivseks osaliseks laste abistamises. Seda uuenevas ja arenevas organisatsioonis koos sõbralike ja toetava meeskonnaga. Pakume võimalust töötada graafiku alusel paindliku tööajaga nii kontoris kui kaugtööna ja 35 kalendripäeva puhkust aastas.
Oma tulevase töökoha võid valida Sotsiaalkindlustusameti 17 esinduse hulgast üle terve Eesti. Usume kaasaegsetesse paindlikesse töökorralduse lahendustesse ja suudame neid oma töötajatele ka tehniliselt tagada.