2023-08-23 14:48:55

Lasteaiaõpetaja

Kotka Lasteaed
Alates 1780 €/kuus Bruto
Kotka lasteaed on uus 8 rühmaline lasteaed Alliku külas, Saue Vallas. Lasteaias on 6 tavarühma ja 2 erituge vajavate laste rühma.
Toetame väärtustel põhinevat töökultuuri. Meie väärtused aeg, ausus, julgus, koostöö, loovus ja aktsepteerimine on aluseks meie tegevustele.
Rühmades rakendadatsek projektõpet, mille tomimise nimel tegutseb kogu meeskond. Töötajad on kaasatud lasteaia arengusse läbi töögruppide ja ideede toetuse.
Väärtustame lasteaias head meeskonnatööd, üksteise toetamist ja pidevat õppimist.

Töö kirjeldus

Lasteaiaõpetaja ülesandeks on luua lastele nende huvidest lähtuv arendav õpikeskkond. Õpetaja töötab nagu mentor - märkab laste eripärasid ja lähtub sellest laste arengu toetamisel. Meeskonnaga koos leitakse parimad lahendused.

Õpetaja arendab nii enda rühma kui kogu lasteaia õpikeskkonda, teab õppekava rolli oma töös. Märkab arengukohti ning panustab nii oma rühma kui ka kogu lasteaia arengusse.

Ootused kandidaadile

Meie lasteaeda on oodatud õpetaja, kes on meeskonnamängija ning hea suhtleja. Ootame paindlikku, huumorimeelega, enda ja teiste aega väärtustavat, ennast juhtivat ning oma tööd mõtestavat õpetajat.

Ettevõte pakub

Pakume Kotka lasteaia poolt võimalust olla osaline lasteaia arengus, mõnusat ja pingevaba töökeskkonda, arendavaid koolitusi ja meeskonnaüritusi. Meil saab mütata lastega ja koos meeskonnaga ümbritsevatel põldudel ja metsas.

Meie juures saab ellu viia julgeid ideid!

Stebby toetab tervist ja parkimine on küll kitsas, aga tasuta.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: