2023-08-23 14:48:55

Laotöötaja (suvehooajaks)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu tööst lähemalt

Vajame oma ägedasse laotiimi abikäsi suvehooajaks. Laotöötajana vastutad sa mehaaniliste ja elektrooniliste toodete (elektroonilised komponendid, e-tõukeratta varuosad, kaablid ja plastmassid) kauba vastuvõtmise, õigeaegse komplekteerimise, pakkimise ning tootmispinnale väljastamise eest. Oluline on jälgida tootmisgraafikuid ning veenduda, et materjalid, tööriistad ja seadmed on tulevaste projektide jaoks töövalmis.

Selles rollis on sinu ülesandeks kontrollida laoseisu ja suhelda igapäevaselt ettevõtte erinevate osakondadega ning tagada, et kõik tooted registreeritakse ERP süsteemis ja paigutatakse laos õigesse kohta. Oled laotegevuses oluline roll, et tagada kõrged kvaliteedistandardid, sujuv tootmine ning hoolitsed, et meie laoruum oleks laitmatult korrektne ning puhas.

Ootused kandidaadile

Ootame sinult

Oled suurepärane täiendus meie meeskonda, kui sul on eelnev töökogemus sarnasel ametikohal. Eeldame, et sul on elementaarsed arvutioskused (oskus kasutada ettevõtte ERP süsteemi koos algkoolitusega). Kasuks tuleb tõstukijuhi lubade olemasolu.

Selles rollis edu saavutamiseks oled füüsiliselt vormis, organiseeritud, täpne ning hea suhtlusoskusega. Oled hoolas, proaktiivne ning hindad meeskonnatööd, et koos tiimiga edu saavutada.

PS! Sõlmime sinuga tähtajalise töölepingu augustikuu lõpuni. Hea koostöö võib viia lepingu pikendamiseni. Töökeeleks on eesti keel ja inglise keel.

Ettevõte pakub

Meie juures saad

Töötada multikultuurses meeskonnas ja innovaatilises keskkonnas, kus meil on tugev missioonitunne maailma paremaks muuta. Oleme inimesed, kes tõesti hoolivad keskkonnast.

Kui vajad siiski veenmist, saad ka:

  • Töötada nooruslikus ja hoolivas kollektiivis, kus iga arvamus loeb

  • Töökoha Tallinna kesklinnas (Türi 10d) tööajaga esmaspäevast reedeni graafiku alusel

  • Tasuta sõidud Tuulega ja võimaluse sõita uute elektriliste jalgrataste ja tõukeratastega

  • Spordikompensatsiooni

  • Osa võtta kvartaalselt toimuvatest tiimiüritustest ja nautida kontoris tasuta kohvi ja puuvilju 

Kas oled valmis tagama linnas rohelisema liikumise ja muutma seeläbi maailma paremaks? Kui see sulle huvi pakub, ära oota homset.