2023-08-23 14:48:55

Kvaliteedikontrolli analüütik

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Meie meeskonda on oodatud

KVALITEEDIKONTROLLI ANALÜÜTIK

Tule meie kvaliteedijuhile paremaks käeks!

Sinu tööülesanneteks on

  • labori kvaliteedidokumentatsiooni haldamine
  • siseauditite läbiviimine
  • pädevuskatsete plaani haldamine
  • kaebuste ja mittevastavuste käsitlemine
  • analüüsitulemuste väljastamine.

Ootused kandidaadile

Sul on vajalik väga hea eesti ja inglise keele oskus (nii kõnes kui kirjas) ning soovitavalt magistrikraad loodusteaduste vallas, et arendada ja oma käe järgi täiendada meie keskkonnalabori kvaliteedijuhtimissüsteemi.

Varasem kogemus kvaliteedijuhtimise valdkonnas (sh kokkupuude ISO 17025 standardiga) ning paindlikkus ja kohanemisvõime on vajalikud edukaks panustamiseks. Pakume muutusi ja uuendusi, seega initsiatiivikas eestvedamine ja probleemilahendamise võime koos sõbraliku suhtlemisoskusega teeb Sinust hea kandidaadi.

Ettevõte pakub

Sind ootab ees ligi 20-liikmeline sõbralik meeskond ning arenemisvõimalustega töö rahvusvahelises ettevõttes. Lisaks on ülemaailmne Eurofinsi grupi kvaliteedijuhtimise meeskond sulle pidevalt partneriks ja toeks ning võrgustikuks kvaliteedijuhtimise valdkonna arendamisel!

Toetame oma inimeste spordiharrastusi ja pakume oma töötajatele tervisekindlustust ning tervisepäevade kasutamise võimalust. Võtame oma ühtehoidva meeskonnaga mitmel korral aastas ette ka mõnusaid ühisüritusi.

Peale väljaõppeperioodi on Sul võimalik rakendada paindlikku tööpäeva algusaega ja kodukontori võimalust. Üldjuhul eelistame Sinu kohapeal töötamist, sest teamwork makes the dream work!

Kui selline töö paneks Sinu silmad särama, saada palun kandideerimiseks oma CV koos inglisekeelse kaaskirjaga hiljemalt 19.02.2024.

Lisainfo

Lisainfo soovi korral palun võta ühendust personalijuhiga:
Regina Juga +372 5288 584