2023-08-23 14:48:55

KVALITEEDIJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ametikoha eesmärgiks on  kvaliteedi juhtimissüsteemi toimimise tagamine. BRC toiduohutuse juhtimissüsteemi haldamine, dokumentide ajakohastamine, auditite planeerimine ja läbiviimine, labori kvaliteedijuhtimissüsteemi arendamine, suhtlemine kliendi, tarnija või teiste organisatsioonidega kvaliteedi teemadel, sealhulgas reklamatsioonidele vastamine, tootmisprotsessi ja -hügieeni kontrollimine, vilja- ja jahuproovide võtmine ja analüüsimine.

Tööülesannete täitmisel on toeks tootmisjuht, kvaliteedispetsialist, OHS spetsialist, laborandid jt.  

Sinu lähim väljakutse on uute toodete katsetamine ja väljatöötamisprotsessis osalemine.

Ootused kandidaadile

Eeldame, et Sul on valdkonda toetav haridus ja  töökogemus. Kasuks tuleb varasem kokkupuude toiduainetööstusega ja tegevusvaldkonnast tuleneva juhtimissüsteemi standardite tundmine (ISO 17025; BRC). Valdad hästi eesti ja inglise keelt, kasuks tuleb vene keele oskus. Kasutad igapäevaselt MS Office’it. Oled algatusvõimeline, kiire, analüüsivõimeline, täpne, järjekindel ja süsteemne oma ideede elluviimisel. Oled hea suhtleja, tagad teabevahetuse ja koostöö, oskad oma aega planeerida ja delegeerida ning võtta ka vastutust. Sul on hea stressitaluvus ja valmisolek töötada paindliku tööajaga, kui olukord seda nõuab. Kasuks tuleb inimeste juhtimise kogemus ja juhilubade olemasolu.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle suurepärast võimalust olla osa rahvusvahelise ettevõtte töökast ja kokkuhoidvast tiimist.  Hea töö eest väärilist tasu. Lubame Sulle professionaalset tugivõrgustikku ja vajalikku väljaõpet kiiremaks sisseelamiseks, arenemisvõimalusi,  koolitusi, kaasaegset töökeskkonda, vahvaid ühisüritusi, tasuta lõunasööke, tervise- ja sporditoetust ning teisi boonuseid.