2023-08-23 14:48:55

KUNDSERVICE MEDARBETARE (KLIENDIHALDUR)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ootame rahvusvahelisse tiimi tähtajalise lepinguga ( oktoobri lõpuni) positiivse suhtumisega rootsi keelt kõnelevat kliendihaldurit.
Kliendihaldur koordineerib tarneahelat Rootsi ja Taani klientide ning Eestis ja Soomes asuvate tehaste vahel: võtab vastu ja edastab tellimused tootmisele, kinnitab tellimused vastavalt tootmisest saadud infole, suhtleb erinevate osakondadega kauba saadavust ja saatmist puudutavates küsimustes, väljastab arveid. Leiab lahendused väljakutseid pakkuvates olukordades ning vahendab vajalikku informatsiooni klientidele, koostööpartneritele ja kolleegidele.

Ootused kandidaadile

Töö eeldab tahet ja oskust suhelda ning teha koostööd, leidlikkust, täpsust ja rutiinitaluvust.

Kandideerima on oodatud koostöövalmid ja hea suhtlemisoskusega positiivse ellusuhtumisega inimesed, kellel on omandatud vähemalt keskharidus ning kelle keeleoskus (väga heal tasemel rootsi keel ja vähemalt algtasemel inglise keel) võimaldab meie klientidega korrektselt ja sujuvalt suhelda ka kirjalikult. Eeldame head arvuti kasutamise oskust (MS Office).

Kasuks tuleb eelnev kogemus rahvusvahelises ettevõttes kliendisuhtluse alal, eriti Skandinaavia klientidega.

Ettevõte pakub

Pakume palju ja huvitavat tööd rahvusvahelise kontserni Tallinnas asuvas üksuses, tööalaseid koolitusi, sõbralikke töökaaslasi, kaasaegseid töötingimusi, soodustingimustel sportimisvõimalust, oskustele ja tööle vastavat töötasu.

Lisainfo

Kandideerimine toimub läbi CV Keskuse kuni 25.maini ja palume ära märkida CV-s oma palgasoov.
Sobilike kandidaatidega võetakse ühendust hiljemalt 30.mail.

www.ensto.ee