2023-08-23 14:48:55

Kosmeetik

LaSpa on koht, kus nautida, liikuda, puhata ning olla ja tunda ennast tervena – seda nii kehas kui vaimus. Meie suurepärane asukoht Laulasmaal männimetsade ja liivaranna keskel, erinevad saunad ja basseinid, jõusaal, elegantne uus heaoluspaa NAUDI LaSpa, auhinnatud restoran WICCA eesotsas peakokk Angelica Udekülliga ning hästi varustatud valgusküllased konverentsiruumid – need kõik muudavad LaSpa suurepäraseks sihtkohaks nii paaridele, peredele, sõpruskondadele kui ettevõtetele tiimi ürituste korraldamiseks.

Töö kirjeldus

Sinu tulevane töökoht on kaasaegses skandinaavialikus keskkonnas metsa ja Laulasmaa laulvate liivade keskel.

Kui oskad ja armastad oma erialast tööd ja mõistad, et iga külaline on oluline ja hoidmist väärt,

siis kutsume Sind liituma meie sõbraliku ja kokkuhoidva meeskonnaga, sest oleme otsimas endi hulka

kosmeetikut

 

Ootused kandidaadile

Sa räägid suhtlustasandil eesti ja inglise keelt;

Sul on olemas vastav kutsetunnistus, aga Sa soovid rutiinsest tegevusest enamat oma tööpäeva.

 

Ettevõte pakub

Pakume Sulle võimalust omandada Prantsuse spaa-sarja „Cinq Mondes“ ja Šveitsist pärit tippteadust ja glamuuri ühendava kosmeetika-sarja “Swissline”  iluhoolitsuste oskused, et pakkuda meie külalistele parimaid seespidiselt tervendavaid ja välispidiselt kaunistavaid hoolitsusi.

Meie poolt on kaasaegsed ja valgusküllased äsja renoveeritud tööruumid, konkurentsivõimeline töötasu (tunnitasu koos lisatasuga) ja paindlik tööaeg. Vajadusel pakume töövahetuse ajaks tasuta majutusvõimalust.

Meile LaSpas on väga oluline külaliste ja töötajate heaolu. Meie töötajatel on võimalik soodustingimustel kasutada vee- ja saunakeskust, võtta osa joogatundidest ning nautida hoolitsusi Naudi LaSpas. Meie töötaja ning tema pere ja sõbrad saavad kasutada väga soodsaid erihindu majutusele, samuti pakume soodustusi restoranis.

Lisainfo

Naudi LaSpas asub 16 hoolitsuste tuba, 7 erineva toimega basseini, 8-kohaline soolakoobas, 2 veealust duššmassaaživanni ning 3 pärlivanni.
Oma rituaalides ja hoolitsustes kasutame parimaid spaa kaubamärke, rakendades seejuures oskuseid ja teadmisi kogu maailmast.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: