2023-08-23 14:48:55

KONTORIASSISTENT - KLIENDITUGI

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu ülesanneteks on olla ettevõtte visiitkaardiks suhtluses meie toredate edasimüüjatega, käsitledes ja komplekteerides tellimusi ning jagades infot. Oled kaasatud turundustegevustesse, tehes vajadusel lühemaid tõlkeid inglise keelest eesti keelde, mis aitab Sul, nagu ka koostöö tegemine raamatupidamisüksusega Rootsist, hoida oma inglise keele oskust igapäevase kasutuse kaudu värskena. Kontori perenaisena tagad Sa ruumide korrashoiu ja masinate töökorra, samuti selle, et vajalikud kaubad on õigeaegselt tellitud, olgu siis kontori või edasimüüjate tarvis. Sa töötad dokumentidega, luues, jagades ja arhiveerides neid vastavalt vajadusele.

Ootused kandidaadile

Oled ideaalne kandidaat, kui Sul on loomupärane klienditeenindusvalmidus ja väga head meeskonnatööoskused. Sa räägid eesti keelt emakeele tasemel ning omad head inglise keele oskust. Lisaks arvutiga töötamisele, mida oled harjunud tegema, näed Sa füüsilist tööd kauba vastuvõtmisel ja komplekteerimisel kui head võimalust tööpäeva jooksul pisut sirutada.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle väga toredaid töökaaslasi stabiilses ettevõttes vanalinna veerel, kus rutiin ei murra ning Sinu keeleoskus on hoitud. Sul saab olema korralik töötasu ning ettevõttepoolsed soodustused. Kui saad naljast aru ning Sulle on olulised lugupidavad ja toetavad suhted, on see koht just Sulle.