2023-08-23 14:48:55

Kontori assistent

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kontori assistent toetab ettevõtte juhtkonda igapäevatöös ning tagab kontori sujuva töökorralduse. Lisaks kuuluvad Sinu tööülesannete hulka dokumendihaldus, sisekommunikatsiooni koordineerimine, ametireiside korraldamine, koosolekute ettevalmistamine, töövahendite (sh.tööriiete) tellimine ja nende üle arvestuse pidamine, kliendihaldusprogrammi administreerimine,  ürituste korraldamine ja mitmed teised jooksvad tegevused.

Ootused kandidaadile

Suurepärane kandidaat on proaktiivne, loova mõtteviisiga, abivalmis ning koostööaldis, omab väga head suhtlemisoksust ja organiseerimisvõimet, suudab töötada iseseisvalt ning on orienteeritud lahendustele. Tööks on vajalik kõrgel tasemel eesti ja inglise keele oskus nii kõnes kui kirjas ning MS Office kontoritarkvara tundmine. Kandidaadilt eeldame varasemat töökogemust sarnasel ametipositsioonil.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume põnevat ja mitmekülgset tööd ning konkurentsivõimelist töötasu. Panustame töötajate tervisesse tagades ergonoomilised töötingimused ja turvalise töökeskkonna. Toetame töötajate sportimist ning pakume mitmeid teisi ettevõtte soodustusi.