2023-08-23 14:48:55

Komplekteerija

CVKeskus.ee klient
1284 - 1484 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Saku Õlletehas on üks mõnusalt vastuvoolu töökoht – mitte üksnes selle osas, et saab igapäevaselt liiklejatega vastuvoolu sõita, vaid oleme ka omanäoline tööandja – globaalse haardega, kuid samas läbi ja lõhki kodumaine ettevõte. Siit leiab igaüks midagi oma maitsele.

„Olen oma meeskonda otsimas asjalikku komplekteerijat, kes on oma töös korrektne ning täpne ja kellele meeldib teha füüsilist tööd. Minu tiimis komplekteerid klientide tellimusi ja seeläbi on sinu igapäevatööl oluline panus sellesse, et meie tooted jõuaksid õigeaegselt ja korrektselt kliendini. Sinul on aga hea võimalus saada uusi kogemusi logistikavaldkonnas!“Toomas, laooperatsioonide juht.

Ootused kandidaadile

  • Oled valmis tegema füüsilist tööd ja tõstma raskuseid;
  • Soovid teha vahetustega tööd (8-tunnised vahetused E-R, 07:00-15:00 ja 15:00-23:00) ning tipphooajal ka öövahetusi (P-R 23:00-07:00);
  • Kasuks tuleb varasem kogemus laotöös või komplekteerijana.

Ettevõte pakub

Sind ootavad mitmesugused ühisüritused ja toetavad kolleegid, kes on ühtlasi oma valdkonna tugevaimad tegijad. Transpordi pärast ei pea sa muretsema - tööle ja koju saad soovi korral Tallinnast, Raplast ja Kohilast mugavalt meie töötajate bussiga. Lisaks sellele oleme peresõbralik tööandja ning väärtustame oma töötajate peresid mitmete hüvedega. Sellest ja teistest sind, sinu tervist ja heaolu toetavast saame aga lähemalt juba rääkida vestlusel.

Ootame juba põnevusega sinu CV-d!

 

NB! Töö on esialgu tähtajaline (kuni 31.08.2023)!

 

Tööleasumise aeg: esimesel võimalusel

Töö asukoht: Tallinna mnt 2, Saku