2023-08-23 14:48:55

Kokk või köögiabiline

SILDO LUKE OÜ
725 - 1400 €/kuus Bruto
Oleme pikaaegne tegija toitlustusvaldkonnas, pakkudes juba üle kolmekümne aasta meeldejäävaid maitseelamusi ja sõbralikku teenindust. Pakume argipäevalõunat Nõos asuvas hubases Soolo kohvikus ning Tartus asuvates Eesti Maaülikooli õppehoonete kohvikutes. Lisaks toitlustame Nõo valla lasteaialapsi, pakume Soolo Cateringi nime all catering-teenust üle terve Lõuna-Eesti ning valmistame toidukauplustesse kulinaariatooteid. Muide, meie pagari šokolaadi-puuviljakringel ja rasvapirukad on legendaarsed (psst! neid viimaseid jagatakse vahel ka köögis ?)

Meie meeskond ei ole suur, kuid see-eest suurte kogemustega ning ühtehoidev. Töö on pingeline, aga kui töö on tehtud, võib koju minna (ei pea ootama, et kell kukuks), töötasu laekub nagu kellavärk ning kes soovib, see leiab meie juures nii arengu- kui eneseteostusvõimalused. Päriselt! Lisaks - töötajad teavad rääkida, et kollektiiv on super, ning töötasu on õiglane.

Meie juurde Nõos on lihtne jõuda ka ühistranspordiga – lähim bussipeatus on viieminutilise jalutuskäigu kaugusel, ning Tartu ja Elva vahet sõitvad bussid peatuvad siin vähemalt iga tunni tagant. Muidugi võib meie juurde tulla ka autoga – nii Tartust kui Elvast kulub selleks umbkaudu 20 minutit. Laiendasime just ka parklat, et toredaid kolleege rohkem ära mahuks!

Töö kirjeldus

Seoses töömahu suurenemisega otsime oma meeskonda nii kokka kui abitöölist, ehk isegi multitalendist klienditeenindajat, kes on huvitatud köögis kaasalöömisest. Kuna meie tegutsemisvaldkond on lai, siis konkreetsemad tööülesanded sõltuvad sinu oskustest ja kogemustest, samuti soovist vastutust võtta.

Kokana on sul võimalus valmistada päevatoit meie kohvikusse, osaleda lasteaiatoidu valmistamisel, või haarata ohjad peolauatoitude valmistamisel. Kui soovid rohkem vastutust, saad ennast proovile panna kokk-köögijuhina, arendades menüüsid ning vastutades tooraine olemasolu eest. Või soovid vähem vastutust ja näed ennast pigem abikoka rollis? Olenevalt valitud rollist kujuneb ka tööaeg - näiteks lasteaiakoka tööpäevad lõpevad varakult ning nädalavahetused on vabad.

Köögiabilise rolliks on sööginõude ja toiduvalmistamistarvikute pesemine ja ladustamine; köögibloki ja söögisaali koristamine ja korrashoid; jäätmete väljaviimine; kokkasid abistavad tegevused (tooraine puhastamine, töötlemine).

Ootused kandidaadile

Varasemast kogemusest enam hindame tahtmist teha tööd hästi ja südamega, kuigi aimdus suuröögis töötamisest võiks olemas olla. Peame oluliseks soovi olla meeskonna liige, puhtuse- ja korraarmastust, kiirust ja ausust - ning nagu köögis ikka, pinge- ja musta huumori taluvust.

Köögis töötamiseks on vajalik toidukäitleja tervisetõendi olemasolu.

Ettevõte pakub

- Ühtehoidev meeskond
- Kaasaegsed töövahendid ja -ruumid
- Arenemis- ja eneseteostusvõimalused
- Paindlikkus töökohustuste ja -vastutuse planeerimisel
- Õigeaegselt laekuv töötasu

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: