2023-08-23 14:48:55

Kokk

Eesti Rahva Muuseum on etnoloogilise suunaga kultuuriloomuuseum, mille eesmärk on kajastada igapäevaelu, kultuuri kui elamise viisi ja laadi, arvestades selle ajalist, ruumilist ja sotsiaalset mitmekesisust. Muuseum keskendub eesti kultuurile, millele lisanduvad teised soome-ugri rahvad. ERM on olnud ja jääb küllap tulevikuski Eesti üheks põhiliseks etnoloogiakeskuseks nii uurimistöö kui ka õpetamise alal.

Töö kirjeldus

  • toiduelamuse pakkumine muuseumi külastajatele restoranis ja muuseumis toimuvatel sündmustel
  • kvaliteetse toidu valmistamine ja toidu väljapanek

Ootused kandidaadile

  • erialane haridus
  • varasem töökogemus kokana
  • hoolikus, korrektsus ja hea pingetaluvus
  • meeskonnatööoskus ja positiivne hoiak
  • hea eesti keele oskus
  • valmisolek töötada paindliku tööaja alusel (s.h nädalavahetusel, tööaeg tavapäevadel 8:00–18:00, sündmuste ajal 10:00–22:00)

Ettevõte pakub

  • 38 kalendripäeva paindlikku puhkust
  • tasustatud vaba aega perekondlikeks sündmusteks
  • tööalast juhendamist
  • konkurentsivõimelist töötasu
  • spordikompensatsiooni
  • tasuta sissepääsu teistesse muuseumidesse ja partnerasutustesse

Lisainfo

Kandideerimisel palume lisada CV juurde ka palgasoov. Konkurss kestab sobiva kandidaadi leidmiseni.

Tööle kandideerimisel töötleb Eesti Rahva Muuseum Sinu isikuandmeid. Lisateabe saamiseks tutvu privaatsusteavitusega www.erm.ee/et/vabad-tookohad.

People also viewed