2023-08-23 14:48:55

Kokk

CVKeskus.ee klient
Kuni 9.8 €/tunnis Bruto
Hotell Dzingel asub 15-minutilise teekonna kaugusel kesklinnast, rohelises ja rahulikus elamurajoonis. HOTELL DZINGEL I korrusel asub avar restoran, mis mahutab korraga 260 einestajat.
Restoranis serveeritakse rikkalikku euroopallike mõjutustega hommiku-, lõuna- ja õhtubuffeed, kust meelepärase leiab endale igaüks!
Lisaks on võimalik restoranis läbi viia erinevate iseloomudega üritusi - firmapeod, juubelid, peielauad, kokkutulekud ja muud üritused. Restorani kollektiivi ülesandeks on pidudele toitlustusteenust pakkuda.

Töö kirjeldus

Hotelli restoran ootab enda kollektiiviga liituma rõõmsameelset, kuid kohusetundlikku ja teotahtelist kokka. Vastav haridus ei ole töö saamise eelduseks, kuid kirg toidutegemise ja enese esindamine läbi toidu on kindlasti väga oluline eeldus töökoha saamiseks.

Koka tööpäev algab kell 09-10 hommikul, mil tuleb hoolitseda, et kella 11:30ks oleks serveeritud lõunabuffee. Valmis peavad olema salativalik, desserdid, soojad praed. Rolle jagame köögis sõbralikult ja toetavalt, kuid hea õnnestumise eest kannavad vastutust siiski kõik võrdselt. Lõunasöögi vältel tuleb hoolitseda buffee hea väljanägemise ja värskuse eest. Kella 17:45ks peab olema serveeritud õhtubuffee, mille sortiment peab erinema antud päeva lõunabuffee omast. Buffee ülesehitusena on siiski endiselt salatibuffee, desserdid ja magustoidud, kus oma osa annab ka kondiiter ning soojad praed ja kastmed.

Tööle pakuvad vaheldust eritellimused - näiteks peo-ja peielauad, grupitoitlustused, kohvipausid jm erimenüüd, päevapakkumised. Selles osas väljaõpe kohapeal.

Kaubatellimuste, menüüde ja tellimuste täitmise eest hoolitseb toitlustustehnoloog.

Ootused kandidaadile

Ootame liituma teotahtelist inimest, kes armastab kokakunsti, on maitseka silmaga ning hoolitseb, et on kursis jooksvate trendidega toidumaailmas.

Vähem tähtis ei ole meeskonnatöö oskus, kohusetundlikkus ja kiirus. Suhtlemisoskus on kolektiivis töötamise eeliseks.

Ettevõte pakub

Meil töötades tead, et tööl einestamine on Sulle tööpäeva jooksul tasuta.

Sinu aktiivsust ja head tervist toetame sporditoetusega.

Meeskonda ja ühte hoidvust väärtustame kõrgelt, mistõttu leiavad aset erinevad meeskonnaüritused.

Varustame ka ilusa vormiriietusega.

Autoga töölkäijad saavad mugavalt tasuta parkida hotelli kõrval asuvasse parklasse.

Juhul, kui Sinu tööajal ühistransport ei liigu, on võimalik kasutada kompenseeritud takso teenust.

Kui Sulle meeldivad väljakutsed, siis neid leiad siit kindlasti!