
Telliskivi Loomelinnakus asuva Ladina-Ameerika restorani La Tabla uus peakokk Mihkel Kalbus otsib oma kööki TEOTAHTELIST KOKKA, kellele meeldib tõeliselt süüa teha ja naudib seda täiega.
Meie punti on oodatud kokk, kes suudab kütta täie rauaga, oskab nuga ja kulpi kindlalt käes hoida ning ka nendega ka midagi ette võtta. Eelnevad kogemused on igati „bueno” ja tulevad kasuks. Ladina toidukultuuri tundmine on hea lisand, aga ei ole eeldus.
Kui sa suudad köögis head „vibe”-i luua, siis see on heaks aluseks meie koostööle.
Väljaõpet oma ala meistriks
Sõbralikku, rahvusvahelist, mõnusat ja arendavat töökeskkonda
Töötasu alates 6 EUR/tunnis
Motivatsioonisüsteemi
Kui suudad hakata Sous-Chef´iks, siis võid arvestada oluliselt kõrgema palganumbriga.
La Tabla’sse tulles satud sa foodie-matkale mööda modernset Ladina-Ameerika kööki. Me pakume väikest ülevaadet selle maailmaosa kulinaarsest küljest ning tihtipeale viisil, mida sa mujal Eestimaal ei kohta. Meie lähenemise märksõnad on modernsus segatuna traditsioonilise lähenemisega, ehtsad maitsed ja värsked koostisained.