2023-08-23 14:48:55

KLIENDITOE ASSISTENT

CVKeskus.ee klient
Alates 1500 €/kuus Bruto
Kui oled kunagi tööd otsinud, siis oled kindlasti ka meist kuulnud.
CVKeskus.ee on Eesti juhtiv tööportaal ja värbamistehnoloogia ettevõte.
Aitame Eesti ettevõtetel leida tööturult üles tipptegijaid nagu Sina.
Iga tööpakkumine, mida CVKeskus.ee portaalis näed, on osa meie värbamislahendusest, mida kliendid kasutavad.

Töö kirjeldus

  • Tugi ettevõtte järjepidevale kasvule. Me oleme suurimad, kuid kasvame veelgi. Ootame Sinult abi ettevõtete ülesleidmisel, kes meie teenuseid aktiivselt ei kasuta. Sa oled tugisammas meie kliendihaldurite tiimile ning otsid ettevõtete kontakte, kellega nemad saaksid ühendust võtta. 

 

  • Mõnus tasakaal rutiini ja suhtlemise vahel. Meile on väga oluline kliendirahulolu ja -kogemus, mistõttu oleme neile abiks mitmete rutiinsete tegevustega, tagame süsteemidesse sisestatud  andmete ja tööpakkumiste korrektsuse. Sinu ülesandeks on igapäevaselt kõike seda teha ning klientidega neil teemadel suhelda. 

Ootused kandidaadile

  • Soovime abiks olla kõigile Eestis tegutsevatele ettevõtetele ja tööotsijatele, mistõttu on oluline, et valdaksid nii eesti kui inglise keelt kõnes ja kirjas heal tasemel. Vene keele oskus on mõnusaks boonuseks. 

 

  • Tehnoloogia ja andmed on meie olevik ja tulevik. Ühed olulisemad taustajõud meie töös on hästi ja viperusteta toimiv tehniline lahendus ning oskuslik andmetöötlus. Kui Sa ei pelga töötada erinevate IT süsteemidega ning tunned ennast mugavalt Exceli kasutamisel, siis just sellel ametikohal on Sul võimalik oma teadmised proovile panna ning neid aja jooksul koos meiega arendada. 

Ettevõte pakub

Hea töötasu alates 1500€ bruto. CVKeskus.ee on Eesti juhtiv tööportaal ja värbamistehnoloogia ettevõte. Aitame Eesti ettevõtetel leida tööturult üles tipptegijaid nagu Sina ning teame, mis on õiglane tasu! Samuti premeerime Sind regulaarselt sporditoetuse, Kalamaja sushi ja Šveitsi šokolaadiga.

 

Võta julgelt ühendust ja Sinu tulevane kolleeg räägib Sulle rõõmuga CVKeskus.ee igapäevaelust.

 

Lisainfot küsi +372 5343 7097 või eliisa(at)cvkeskus.ee
CVKeskus.ee värbamiskonsultant Eliisa Epro