2023-08-23 14:48:55

Klienditeenindaja kullaletti

CVKeskus.ee klient
Alates 800 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Otsime Rõõmu Kaubamaja tööstuskaupade osakonda rõõmsameelset, töökat ja kohusetundlikku klienditeenindajat, kes oleks meie ettevõtte visiitkaart ja pakuks klientidele parimat teenindust! Kullaleti klienditeenindaja töösektorisse kuuluvad ehted, parfümeeria, kosmeetika, hügieenitarbed jm. tooted. Letitöötaja ülesandeks on abistada kliente toodete valimisel, osutada neile kassateenust ning jälgida, et sektoris olevad kaubariiulid oleksid kaubandusliku välimusega.
Töö toimub graafiku alusel - pikk ja lühike nädal. Tööaeg 9.00-22.00.

Ootused kandidaadile

Sobiv kandidaat on täisealine, kellelt ootame eesti keele oskust, kohusetundlikkust, koostööoskust ja abivalmidust. Varasem töökogemus jaekaubanduses (eelkõige tööstusosakonnas) tuleb kasuks.

Ettevõte pakub

Meie poolt on väga toetav juhtkond ja töökaaslased. Samuti toimuvad meil korra aastas koolitused enese arendamiseks. Lisaks pakume oma töötajatele spordikompensatsiooni, talvehooajal gripisüsti. Peame alati meeles sünnipäevi ja suuremaid elusündmusi. Oma töötajatele on korra kvartalis soodusmüük kõikidele tööstuskaupadele. Soovi ja tubliduse korral on võimalik karjääriredelil kõrgemale tõusta. Edukat tööaastat tähistame kõik koos suure peoga!