2023-08-23 14:48:55

Klienditeenindaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Pakume projekti raames võimalusi, mis aitavad tööturul läbi lüüa:
1. Karjäärinõustamine (3 päeva) - kus selgitatakse välja Sinu tugevad ja veel tugevamad küljed, õpitakse tööintervjuul käitumist ja enda tutvustamist, vormistatakse korralik CV ning kaaskiri ja koostatakse karjääriplaan.
2. Tutvumispraktika (10 päeva) - selle käigus saab juba päris lähedalt "nuusutada", mida müügikonsultandi töö endast üldse kujutab.
3. Müügikoolitus (160h, 4 nädalat) - kus teemadeks erinevad müügitehnikad, klienditeenindaja roll teenindusprotsessis, hääle kasutamise müügiprotsessis, kuulamine jms.
4. Praktika (kuni 2 kuud) - kus kogu teooriat saab Kontaktikeskus OÜ-s reaalselt rakendada ja lihvida. Kel müüginipid selged, saab varem tööle hakata.

Ootused kandidaadile

Karjäärinõustamisel ja müügikoolitusel saavad osaleda kõik, kes:
• On 16-24 aastased
• On omanud või katkestanud põhi-, kesk- või kutsehariduse
• Ei tööta
• Viimati töötasid 4 kuud (või rohkem) tagasi

Ettevõte pakub

Maksame iga koolitusel osaletud päeva eest Sulle stipendiumi ja kompenseerime tekkinud sõidukulud uksest-ukseni. Lisaks tagame Sulle müügikonsultandi töökoha Jõhvis ja stabiilse sissetuleku. Müügikonsultandi töö võimaldab paindlikku töögraafikut, saad tööl käia Sulle sobivatel aegadel ja koormusega.
Koolitama tulevad oma-ala professionaalid. Koos uute teadmiste ja praktiliste oskustega saad juurde tublisti enesekindlust sisenemaks töömaailma ning kasvab ka Sinu konkurentsivõime! Koolituse läbimise ning praktikal käimise kohta väljastatakse ka tunnistused.

Esimene kogunemine on 4.juunil kell 14 (vene keeles) ja kell 15 (eesti keeles) Jõhvis, Rakvere nt 8, Töötukassa saalis.
Karjäärinõustamine algab 10.juunil.
Osalemiseks saada oma CV e-mailile daisi.sprenk(at)abikeskused.ee. Kaaskirja ei ole vaja.

Lisainfo

Jälgi meid ka Facebookis, kus on täpsem ja värske info - facebook.com/Ida-Viru.noored.toole
Täpsemat informatsiooni saad ka Daisi Sprenkilt tööpäeviti kella 9-17ni telefonil 534 55161
Õpe toimub Euroopa Sotsiaalfondist rahastatava projekti "Lääne-Eesti töötute ettevalmistamine müügikonsultandi tööks" raames.