2023-08-23 14:48:55

KLIENDIHALDUR

CVKeskus.ee klient
CVKeskus.ee Värbamisagentuuri klient TD Baltic AS on Baltikumi üks suurimaid IT-toodete ja kodutehnika kaupade hulgimüüja.
Vaata lisa: www.tdbaltic.ee

Töö kirjeldus

Ootame enda kokkuhoidva tiimiga liituma KLIENDIHALDURIT!

Kliendihaldurina oled esmane kontakt meie äriklientidele (edasimüüjatele), pakkudes neile asjatundlikku nõu ja tuge. Antud ametikoht on mitmekülgne: Sa mitte ainult ei hoolitse olemasolevate klientide eest, pakkudes neile tipptasemel teenindust, vaid suhtled ka vähem aktiivsete klientidega, tutvustades neile uusi koostöövõimalusi. Viies ellu ettevõtte müügistrateegiat, mõjutad otseselt ettevõtte kasvu ja läbi professionaalse teeninduse hoolitsed klientide kõrge rahulolu eest.

Ootused kandidaadile

  • Oled heade tehniliste teadmistega IKT valdkonnas;
  • Omad varasemat kogemust nii B2B kliendihalduses, kui ka müügis;
  • Suhtled vabalt nii eesti, kui ka inglise keeles (vene keele oskus on boonuseks);
  • Oled suurepärane suhtleja ja suhete looja.

Ettevõte pakub

TD Baltic AS-i kõikide mugavustega kesklinna kontoris ootab Sind väike kokkuhoidev meeskond, koolitus- ja karjäärivõimalused ning põnevad ühisüritused (näiteks Workation –rahvusvahelise meeskonnaga võimalus töötada suveperioodil 1 nädal mõnes Euroopa riigis). Sinu tööpäevad saavad olema vaheldusrikkad, sulle avaneb võimalus lisaks kontoris töötamisele osaleda kliendikohtumistel ning vajadusel teha kaugtööd.

 

Kui see pakkumine tundub nii põnev, et soovid rohkem kuulda, siis saada enda CV läbi CVKeskus.ee portaali. Lisainformatsiooni saamiseks helista 521 6405 või kirjuta gerli(at)cvkeskus.ee, CVKeskus.ee Värbamisagentuuri konsultant Gerli Liiv.

 

Värbamiskonkurssi viib läbi CVKeskus.ee Värbamisagentuur.
Tutvu isikuandmete töötlemise põhimõtetega siin: www.cvkeskus.ee/privacy